reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Lékař od Stalingradu

Der Arzt von Stalingrad

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
20.2.1958

Celkové hodnocení filmu Lékař od Stalingradu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.2% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2011
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2009
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.2.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.8.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
nacshakur
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2011
Premek14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.5.2014
cmelak598
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15809minih15809Pink Floyd - Pulse (2006) [DVD] 
Pink Floyd - Pulse n
minih46459minih46459Stíny z druhého břehu (1971) 
Zelal fil ganeb el achar n
minih39361minih39361Královna Margot (1999) 
Bartolomejská noc n
minih52481minih52481A falu jegyzöje (1986) [TV film] 
A falu jegyzöje n
minih43529minih43529Evilenko (2004) 
Evilenko n
minih39254minih39254Frou-Frou (1955) 
Frou-Frou n
minih29918minih29918Balík peněz (2000) 
Where the Money Is n
minih74851minih74851Klub Pickwickovců (1952) 
The Pickwick Papers n
minih94639minih94639Let (2012) 
Flight n
minih16816minih16816Pozor, děti se dívají (1977) 
Attention, les enfants regardent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.2 %
7   - cicis
6   - hvezdyn
8   - moldovan
8   - nick4
6   - satyr
4   - Andrejevna
7   - Kycky
7   - tvo
7   - nacshakur
7   - Premek14
8   - cmelak598

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

28 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

13 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139584
Osobností: 599567
Fotografií: 517310
Plakátů: 250400
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.574/0.549