reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Ledoví muži

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
75 minut
Premiéra v ČR:
3.2.1961

Celkové hodnocení filmu Ledoví muži

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.2% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.6.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.10.2009
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2009
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.4.2011
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.4.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.7.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28861minih28861Pěst plná hněvu / Čínská spojka (1972) 
Jing wu men n
minih4251minih4251Bláznivá komedie (1990) 
Le Comiche n
minih48176minih48176Dášeňka (1979) [TV seriál] 
Dášeňka n
minih8291minih8291Hlásím svou smrt (1988) 
D.O.A. n
minih25571minih25571Vanishing Point (1971) 
Vanishing Point n
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n
minih103442minih103442Krvelačná monstra (2011) [TV film] 
Morlocks n
minih25283minih25283Navždy (1989) 
Always n
minih61406minih61406Víla Zuběnka (2010) 
Tooth Fairy n
minih25844minih25844Vyděrači (1997) [Video] 
Excess Baggage n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.2 %
6   - argenson
5   - curil
3   - jarda53
7   - clara.bow
4   - REKBRIT
9   - satyr
6   - fred.appl
8   - oulisna
7   - rosta12
10 - miroslav22
7   - teisan
6   - antoninses
8   - ceskytulak

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

46 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

21 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

41 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.411/0.39