reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Léčka

Rukajarven tie

Další název:
Ambush
Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
125 minut

Celkové hodnocení filmu Léčka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2008
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.7.2013
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.9.2010
lejtenant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2009
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2012
lenin2001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37485minih37485Vetřelec vs. Predátor (2004) 
Alien vs. Predator n
minih39429minih39429Sexy Pistols (2006) 
Bandidas n
minih13994minih13994Není co ztratit (1997) 
Nothing To Lose n
minih8633minih8633Hra na pláč (1992) 
The Crying Game n
minih36908minih36908Štěstí (2005) 
Štěstí n
minih8246minih8246Hirošima, má láska (1958) 
Hiroshima mon amour n
minih39391minih39391Soumrak mrtvých (2004) 
Shaun of the Dead n
minih21029minih21029Tichý nepřítel (1997) 
The Devil's Own n
minih82793minih82793Konfident (2011) 
eŠteBák n
minih93420minih93420Štvanice (2012) 
Obława n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
7   - Justik66
4   - FLA
2   - Andrejevna
7   - lejtenant
8   - Perhonen
6   - lenin2001
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.15/0.128