reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Láska není v ceně

Can't Buy Me Love

Rok:
1987
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Láska není v ceně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.2.2016
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.12.2006
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.6.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2013
extremek.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.3.2008
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.6.2013
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
Hannah98
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih62578minih62578Red (2010) 
RED n
minih84632minih84632Zmizelá (2012) 
Gone n
minih60516minih60516Betrayal (2002) [TV film] 
Betrayal n
minih34007minih34007Zabiji Nixona (2004) 
The Assassination of Richard Nixon n
minih44973minih44973Jak na ryby... (2002) [TV seriál] 
n
minih45653minih45653Let's Dance 2 (2008) 
Step Up 2: The Streets n
minih28753minih28753Červený trpaslík (1988) [TV seriál] 
Red Dwarf n
minih72219minih72219V utajení (2010) [TV seriál] 
Covert Affairs n
minih113002minih113002Zrození ďábla (2014) 
Devil's Due n
minih47606minih47606Stopa vede na západ (1972) 
Меченый атом n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - martin.stu
5   - Serpentina
7   - RM
6   - AGAMEMNON
8   - oulisna
4   - extremek.c
6   - sofry
7   - Stallone56
8   - iris
10 - Hannah98

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

83 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.518/0.495