reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Láska není hřích

Heaven Can Wait

Žánr:
Rok:
1943
Délka:
107 minut
„Kdo dokáže prožít svůj život naplno a kdo si jen myslí, že to umí.“

Celkové hodnocení filmu Láska není hřích

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2007
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2007
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.5.2008
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2007
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23815minih23815Zítra na shledanou (1989) 
See You in the Morning n
minih5984minih5984Dekameron II. (1972) 
Decameron II. n
minih42762minih42762Eliška a její rod (1966) [TV seriál] 
n
minih33722minih33722Černý Orfeus (1959) 
Orfeu Negro n
minih53523minih53523George Washington (2000) 
George Washington n
minih25755minih25755Muž, který dopadl Eichmanna (1996) [TV film] 
The Man Who Captured Eichmann n
minih40751minih40751Dvanáct do tuctu 2 (2005) 
Cheaper by the Dozen 2 n
minih23226minih23226Vztek (1995) 
Blue in the Face n
minih17737minih17737Mrtvá a živá (1940) 
Rebecca n
minih31938minih31938Hana a její bratři (2001) 
Hana a jej bratia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
8   - curil
7   - hvezdyn
8   - fingon
4   - El_Indio
7   - helzapopin
8   - mirek52
9   - Smira24

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

8 minut již uběhlo
97 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

88 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

118 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250323
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.434/0.414