reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Láska malovaná

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.7.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.3.2014
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.6.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.6.2009
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.10.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51460minih51460Sněžná noc (2009) [TV film] 
Sněžná noc n
minih19635minih19635Statek (1961) 
La Viaccia n
minih41773minih41773Povstání strojů (2005) [TV film] 
A.I. Assault n
minih55793minih55793Bolšaja zemlja (1944) 
Bolšaja zemlja n
minih8735minih8735Hrdinný kapitán Korkorán (1934) 
Hrdinný kapitán Korkorán n
minih53962minih53962Slóvce M (1964) 
Slówce M n
minih25394minih25394Ropáci (1988) 
Ropáci n
minih35999minih35999Nevěsta (1985/1) [TV inscenace] 
n
minih28219minih28219T.M.A. (2009) 
Darkness n
minih27301minih27301Brigadoon (1954) 
Brigadoon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
8   - Edward52
6   - melakara
8   - Ondrej_pri
6   - rosta12
3   - me22dec
9   - miroslav22

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

25 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

5 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.077/1.055