Zari
Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro další pokračování se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 
ohodnotit

Láska je láska

Další název:
Love Is Love
Žánr:
Rok:
2012
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
19.1.2012
„O lidech, kteří přes nepříznivý osud touží po pravdivém a láskou naplněném životě.“

Komentáře k filmu Láska je láska

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
řepešínský
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2014
láska je láska je luxusní   film s luxusními výkony   všech zúčastněných od   herců až po ty co jsou za   kamerou a co víc si přát.   děkuji z celého srdce za   snímek láska je láska, v   němž cieslar dokázal, že   patří mezi tuzemskou   režisérkou špičku,   protože už dlouho mě   žádný nový český film   tak výtečně nepobavil a   zároveň i nečekaně   nerozplakal. Láska je láska   má všechno, co má   vynikající dílo mít,   neotřelý námět, švih,   rytmus, spád, atmosfěru,   tajemství a hlavně   poselství! BRAVO a DÍKY   MOC!!!! doufám, že bude brzy   dvojka, když snímek skončil   s tak otevřeným koncem ve   všech dějových linkách,   tedy až na tu s petrem   nárožným. a ještě mi   dovolte sklonit se před a.   krejčíkovou, u níž bych si   ještě před lety ani   netroufnul předvídat, že se   z holky z ulice stane tak   výborná herečka, které   její slepotu v láska je   láska věříte v každé   vteřině.
daveduck
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2014
Stojí za to vidět.
Film je částečně obrazem   české společnosti.   Předsudky o tom, že Rom   nemůže být slušný, nebo   že být gay je zvrhlé. Na   mě udělal film dojem. A i   humorné scény Ondřeje   Vetchého, Simony Stašové   nebo Rudolfa Hrušínského   nezklamaly.
ganco1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2012
Mne sa moc páčil tento   film,našiel som tam   všetko,romantiku,typický   český tragihumor i velmi   dobré výkony hercov...len   ten fíkus sa mi zdal málo   vyschnutý na to že tam   vylievali to pivo,   pristihnutý manželkou a   matkou.
A nádherne tu   bolo poukázané ako sa rodič   nevie zmierit s tým že jeho   syn je gay...
lion71
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2015
Vydařený..
snímek o předsudcích   dnešní doby.Líbila se mi   Aneta Krejčíková, slepotu   hrála dokonale. Simona   Stašová opět perlila. Ondra   Vetchý dokázal že umí i   vedlejší role.Bodík dolů   za hudbu.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2012
Schéma této komedie se v   poslední době už po   několikáté opakuje.   Partnerské vztahy skrze dvě   či tři generace lidí. On   ten film nějak výjimečný   skutečně není a zapadne   mezi ostatními tak, že se   budou plést. Nicméně,   pobavil jsem se, a to je asi   hlavní cíl filmu. Divácký   film.
Eliška   Balzerová zde v roli   postarší pěstounky trávy   potvrzuje, že je také   skvělou komediální   herečkou. Zde však nehraje   sexuálně zkoušenou a   poučující ženu (jako ve   filmu Ženy v pokušení), ale   dámu, která zápasí s   jistým Němcem. Ten   schovává věci, uklízí je   tam, kam nepatří a stará se   o zapomínání. Dalším z   léta zkušených herců je   Petr Nárožný. Jeho role je   spíše vážná. Přináší   i smutný prvek do filmu a   někomu může přivodit   zklamání. Simona Stašová,   ta je opět kouzelná. Hodně   po mamince dokázala přebrat   umění mimiky. Prostě umí   se zaksichtit a už je to   výborný herecký výkon.   Nejkrásněji to předvádí,   když se poprvé seznamuje se   svým filmovým vnoučkem a   její filmový syn ji   oznamuje, že „jestli chce,   může být babičkou“.
Z mladých protagonistů   musím vychválit Anetu   Krejčíkovou. Její role   slepé dívky Marušky patří   k tomu lepšímu, co film   nabízí.
Snad bych   neměl zapomenout na Ondřeje   Vetchého, který by mohl   patřit mezi jedničkáře.   Tentokrát se mi v roli trochu   primitivního, ale srdečného   a lidského Karla Fuksi   líbil.
Film Láska je   láska je dobrou zábavou.   Nedosahuje ani zdaleka kvalit   starších českých komedií,   ale v tom, co vzniká dnes   bude patřit ke špičce.
Serpentina
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Konečně český film, které   se řadí mezi ty, na které   se ještě ráda podívám. Je   v něm vše. Od vtipu, lásky,   předsudků až po smrt. A   herecká sestava nezklamala.   Vynikajíci herci.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2012
Láska a její podoby....
Včera jsem byl na slavnostní   premieře u nás ve Varech,   které se zučastnili tvůrci   a herci. Ale teď k filmu, mě   uplně nadchnul a to se u mě   u českých filmu nestává.   Smál jsem se od začátku až   do konce, jednoduchý   příběh ze života, komický   a občas smutný. Skvělé   herecké výkony, nejvíce   exceluje výborná Simona   Stašová. A hláška Ondřeje   Vetchého "uděláme z   něj Maradonu" vejde do   dějin filmových hlášek. Za   mě 80%:).
SvoKar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Můj tištěný program film   zmiňuje jako komedii - to se   hodně sekli! Vědět, co to   je, nešel bych do toho. Ale   když už jsem u tý bedny   seděl a přežil nic moc   začátek, docela mě to   zaujalo, byť vážné až   smutné. Sice jsem pár věcí   nepochopil, např. proč jí   lhal (nemusel hned říkat,   že je cikán) nebo ten   hoodně otevřený konec, ale   o to víc otázek v divákovi   zanechá.
Opravdu jsou   lidi, co si myslí, že se dá   homosexualita   "léčit"? Přístup   matky, racionálně   působící ženy, je těžko   pochopitelný; otec rozumný,   ani mí rodiče by takhle asi   nereagovali, kdybych byl   gay.
Rád se u filmů   bavím, tady až tolik ne, ale   má svou velkou hodnotu,   kterou nemůžu neocenit...
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.9.2015
Láska je láska
Film, který si plyne v   poklidném tempu, čímž   rozhodně neoslní, ale na   druhou stranu taky neurazí.   Několik situací se zde   povedlo a já se nad nimi   pousmál, nicméně jako   komedie mě film   nepřesvědčil. V dramatické   rovině taky šlo na pár   věcech zapracovat. Celkově   ovšem vzato, film je dějově   pěkně vypointovaný,   herecké výkony jsou na   vysoké úrovni a lehký   komediální nádech je jen k   dobru.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2013
Láska je láska
je opravdu tragikomedie o   všech možných podobách   lásky.Netvrdím,že je to   nějaká bomba,ale její   opomíjení si zase   nezaslouží.Člověk se   usměje,užije romantiky i   dostane prostor k   zamyšlení.Takový ten   "hezký český   film".
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.8.2016
Tak z toho jsem drobet   rozpačitý. Některé věci   se povedly, jiné zase ne. Já   bych řekl, že film se motá   kolem průměru, ale není   podprůměrný, ovšem že by   něčím vynikl nad jiné, to   také ne. Čekal jsem od toho   více, snad více srandy, snad   více erotiky, nevím   přesně. Snad se někdy   podívám znova a   přehodnotím, Zatím ten   dojem, jak jsem psal výše,   je takový rozpačitý. Ani   tak ani tak.
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2014
Smutný příběh s různými   lidskými osudy snažící se   vše přednést s určitým   nadhledem a přirozeným   lidským humorem. Svým   způsobem to hodně   připomíná povídky z   Bakalářů, jen smíchané do   jednoho guláše. V hlavní   roli, jak už název   napovídá, je láska, která   má u různých lidí různé   podoby. Je tu snaha o   vyrovnanost, která se však   místy vede a místy ne.   Nevidomá dívka prožívá   svoji první lásku, jen podle   svých pocitů. Průběh   celého tohoto soužití i s   dopady mají s realitou hodně   společné. Celé vyprávění   je vedeno skutečně   přirozeným lidským   nádechem dramatu a smutku.   Dále tu máme   homosexuálního kluka, jehož   podpoří v jádru dětinský   otec, ale rázná matka se ho   snaží vyléčit. Tady už   bylo vsazeno spíše na   komediálnost, kdy není   poznat, jestli je to bráno   skutečně vážně nebo s   určitým nadhledem ve snaze   upozornit na tento problém.   To samé se týká i nemocné   důchodkyně pěstující si   marihuanu na léčbu. A co   teprve mladý cikán   snažící se přesvědčit   okolí, že nepatří do   zavedené škatulky mínění   o cikánech. Snímek   každopádně svými   šílenými motivy vede k   zamyšlení, k pousmání i   dojetí. Je ale dosti   těžkopádný stylem jak to   dělá a tak je pro diváka   docela těžké posoudit, jak   se k tomu má správně   postavit. Za zhlédnutí však   snímek stojí, neb má v   jádru věci jedno společné.   Lidské osudové tragédie   všedních dnů. I když   artové zpracování by   takovémuto snímku slušelo   daleko lépe
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Moc rád bych tomuto   komediálně, romantickému   mixu dal více, ale film se   trochu táhnul, chyběl   větší spád a více   legrace, konec byl možná   trochu smutný v něčem,   úplně mi nesedl. Čekal jsem   lepší film.
prediger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.3.2012
Film, který neurazí, pobaví   a jak se již tady psalo   upadne v propadlišti   kinematografických dějin.   Kina a distributor vycucnou   maximum peněz z diváka, aby   následně film upadl v   zapomění
Wojta.albert
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.2.2012
myslim, že kdyby tenhle film   nevznikl, tak bychom vlastně   vůbec o nic nepřišli.
Ale ona česká   kinematografie bohužel nic   jinýho než takovýhle   pseudokomedie asi   nevyprovokuje....:((

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih12069minih12069Mise spravedlnosti 3 (1992) 
Mission of Justice n
minih2548minih2548Adéla ještě nevečeřela (1977) 
Adéla ještě nevečeřela n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1961) 
Čelovek-amfibija n
minih54129minih54129Invaze do Afriky (1969) 
I sette di Marsa Matruh n
minih3805minih3805Běsi (1988) 
Les possédés n
minih15412minih15412Panna a netvor (1978) 
Panna a netvor n
minih57706minih57706Sněženka a Růženka (1979) 
Schneeweißchen und Rosenrot n
minih51275minih51275Krysí muž (1988) 
Quella villa in fondo al parco n
minih2559minih2559Advokátka Věra (1937) 
Advokátka Věra n
minih111403minih111403Slečna Flintová (2013) [TV film] 
Slečna Flintová n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Alexander Ovčinikov

Ovčinikov Alexander

Vrah je v mé mysli (Mind Over Murder)

Vrah je v mé mysli
Mind Over Murder

Naposled navštívené:
Alexander Ovčinikov

Ovčinikov Alexander

Vrah je v mé mysli (Mind Over Murder)

Vrah je v mé mysli
Mind Over Murder