reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Landru

Další název:
Bluebeard
Rok:
1962
Délka:
115 minut
„Víc než ženy miloval jejich majetek.“

Celkové hodnocení filmu Landru

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2016
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.2.2009
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2009
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2009
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.12.2009
anubis1234
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.9.2016
Monalisa755
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3910minih3910Bezdětná (1935) 
n
minih71735minih71735Démoni hrůzy (2009) 
Crimen - Monsters of Crime: Vampires and Human Flesh Eaters n
minih24908minih24908Jiná žena (1994) [TV film] 
Another Woman n
minih5907minih5907David Copperfield (1935) 
The Personal History, Adventures, Experience, & Observation of David Copperfield the Younger n
minih22361minih22361Velký útěk (1962) 
The Great Escape n
minih52382minih52382Nahé tango (1990) 
Naked Tango n
minih71934minih71934Útok na věžák (2011) 
Attack the Block n
minih55182minih55182Anna Kareninová (1967) 
Anna Karenina n
minih59362minih59362Kdo dřív umře, je déle mrtvý (2006) 
Wer früher stirbt, ist länger tot n
minih24928minih24928Horizont události (1997) 
Event Horizon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 %
9   - argenson
8   - cicis
9   - curil
6   - zepo
6   - rosta12
9   - Johnny1
5   - anubis1234
10 - Monalisa75
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.71/0.685