Zari
ohodnotit

La casa sperduta nel parco

Další název:
House on the Edge of the Park; House of the Park on the Edge
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
91 minut, 79 minut - sestříhaná verze

Obsah filmu La casa sperduta nel parco

 
Tom, mladík z bohaté rodiny, pozná v autoservisu dva mladé muže - Alexe a Rickyho. Pozve je oba do rodičovského "domu na konci parku" s původním úmyslem, aby je ponížil karetními triky a sexuálními provokacemi, a tak pobavil svou společnost složenou ze zlaté mládeže. Netuší, že Alex je zamindrákovaný sexuální maniak a Ricky mentálně zpožděný chlapec, který je závislý na svém starším kamarádovi.

Alex na situaci zareaguje násilím s nezbytnou břitvou v ruce a karta se obrací. Nyní jsou ostatní mladí lidé v jeho rukou a dochází k bití, mučení a znásilňování. Konec filmu naznačí, že rovnováha mezi dobrem a zlem je velice tenká. Kdo vlastně...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal trailer
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazykové verze:
italská, anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu La casa sperduta nel parco >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2019
Vzdálený dům v parku
Filmový thriller režiséra Ruggera Deodata lze   zařadit do žánru exploitation, subžánru   "znásilnění a pomsta". Klasický   příběh násilí se odehraje ve   "vzdáleném domě", kde se koná mejdan   mládeže z vyšší společnosti. Toho se na   pozvání pořadatele Toma zúčastní dvojice   mladíků ne zrovna pevného charakteru. Úchyl a   retard. Násilí ve filmu je zobrazeno   explicitně, Alex s břitvou mučí dívky a nutí   je k prapodivnému jednání. Je otázka, zda   více sympatizovat s obětmi násilí nebo   samotnými násilníky, kteří byli původním   cílem ponižování. Příběh vyznívá   částečně kontroverzně a je na divákovi, jak   sám přistoupí k tématu.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
La casa sperduta nel parco (1980)La casa sperduta nel parco (1980)La casa sperduta nel parco (1980)La casa sperduta nel parco (1980)
Reklama