reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

l Love Budapest

Země:
Rok:
2000
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu l Love Budapest

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33885minih33885Wicked Weapon (1998) [Video] 
Wicked Weapon n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih27479minih27479Turbo Power Rangers (1997) 
Turbo Power Rangers n
minih13686minih13686Navždy a daleko (1992) 
Far and Away n
minih2493minih2493I maniaci (1964) 
I maniaci n
minih40325minih40325Man-Thing (2005) 
Man Thing n
minih18311minih18311Řidič slečny Daisy (1989) 
Driving Miss Daisy n
minih34973minih3497330 let smíchu (1962) 
30 Years of Run n
minih21001minih21001Thunderball (1965) 
Thunderball n
minih10963minih10963Kšefty s tátou (1994) 
Getting Even with Dad n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
3   - Rendys
6   - opl
7   - sekkos
3   - mirisek
4   - Collie
10 - qweztr

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

48 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

53 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.186