reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Květy jasmínu

Mo li hua kai

Další název:
Jasmine Flower; Jasmine Women; Blossoming Jasmine
Země:
Rok:
2004
Délka:
130 minut

Celkové hodnocení filmu Květy jasmínu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2009
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.11.2007
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.5.2008
moramp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.11.2009
l.zahry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
kieferr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69905minih69905Brendan a tajemství Kellsu (2009) 
The Secret of Kells n
minih42890minih42890Kniha rekordů Šutky (2005) 
Šutka grad šampiona / Knjiga rekorda Šutke n
minih73221minih73221To dítě není moje (1999) [TV film] 
Switched at Birth n
minih39379minih39379Dokažte mi vinu! (2006) 
Find Me Guilty n
minih94335minih94335Veterán (2012) 
Bad Ass n
minih21626minih21626Ukradená bitva (1972) 
Die gestohlene Schlacht n
minih12436minih12436Milenci v roce jedna (1973) 
n
minih23065minih23065Vymítač ďábla (1973) 
The Exorcist n
minih114556minih114556Situace je zoufalá, nikoliv však vážná (1965) 
Situation Hopeless... But Not Serious n
minih113152minih113152Babe Ruth (1991) [TV film] 
Babe Ruth n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
8   - Snura
9   - Area
7   - moramp
6   - l.zahry
6   - kieferr

TV Program

ČT1 - Bolkoviny

00:40 - 01:25

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvuky mučení

00:25 - 01:25

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

01:00 - 01:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Očima lásky (2002) [TV film]

00:20 - 02:20

64 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252127
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Krotitelé duchů (2016)

Krotitelé duchů 2016 jsou vynikající !!!

Krotitelé duchů
Už jsem zkoušel Stilnox,   Neospan, Hypnotix a další   prášky na spaní, ale   spolehlivě mě dokážou   uspat jen Krotitelé duchů   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 4 / 10

Boj o Moskvu (1985)

Na ničem jsme nešetřili

Boj o Moskvu
V jisté fázi ruských dějin   nebylo v sovětském lidu   větší hrdosti, než pýcha   nad vítězstvím, ve velké   vlastenecké   válce.
Sovětský více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.727/0.651