Jeden svět
ohodnotit

Kurýr

The Transporter

Další název:
Kuriér (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
30.1.2003
„Pravidla jsou od toho, aby se porušovala“

Komentáře k filmu Kurýr

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2015
The Transporter
Kuriér je pre mna osobne   akčná klasika.Béčkovejší   príbeh(Ale mne sa páčil) a   samozrejme perfektná   akcia.Pre milovníkov akcie a   Jasona Stathama povinnosť.
IGCONEK
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
Oddychový akční film
Frank Martin (Jason Statham)   je bývalý příslušník   zvláštní jednotky. Nyní   žije zdánlivě poklidným   životem na francouzském   pobřeží Středozemního   moře. Příležitostně   pracuje jako nájemný KURÝR,   který přepravuje zboží.
Plní tajné, někdy i   nebezpečné úkoly a   zachovává tři přísná   pravidla -
první:   nikdy neměň dohodu,
druhé: žádná   jména,
třetí: nikdy   se do zásilky nedívej.
Je najat Američanem   známým pod jménem   "Wall Street", aby   doručil zásilku. Při jedné   zastávce na cestě Frank   zjistí, že se jeho balík   "hýbá" a poruší   pravidlo tři. Obsahem je   krásná žena se zalepenými   ústy ...
Porušovat   pravidla přináší   problémy...!
Skvělý   oddychový akční film u   kterého se nebudete nudit!
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2014
Akční thriller, kde se   výborně blýsknul Jason   Statham. Na počátku   příběhu se nejdříve   seznámíme s hlavní postavou   a s tím co a jak dělá. Ten   si poté převezme další   zásilku, a jelikož poruší   vlastní pravidla, dostane se   záhy do ohromných   problémů. Tak takhle by to   mělo vypadat. Žádné   přetvářky, žádná nuda,   žádné zbytečně   natahované skeče. Příběh   se pomalu a plynule vyvíjí a   to až do naprosté   excelentní akční jízdy,   která svým adrenalinem   nenechá vydechnout. Statham   opět prokázal že nato má a   že akční film není pro   něj nic neznámého a   cizího. A my v současnosti   máme alespoň jednoho   pořádného akčního herce,   který se nenechá zahanbit   nějakými levnými   odtrhovačky.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Skvělý   akční,krimi,Thriller, ve   kterém jsem si poprvé všiml   Jasona Stathama. Film se   odehrává ve Francii. Muž   který se živí jako řidič   zločinců, přijímá kšeft,   kdy se mu z kufru ozývají   rány poruší zásadu nikdy   nekoukej do zásilky a vše se   zkomplikuje
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2010
přímočará akční   podívaná je to plné akce a   skvělé akční
sekvence.Tento film je   skvělé spojení akce i   humoru a proto
asi   nezklame.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
pri tomto filmu jsem byl   zarazeny, kdyz uz koncil a ja   se podival na hodinky a 90   minut bylo pryc. Akci nabity   film vam neda chvilku divat se   na cas ktery tak neuprosne   leti kazdemu kuryrovi primo   pod nohami....
majkronyk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.4.2017
Jason Statham je skvělej. V   době, kdy Arnold a spol   přestali točit filmy, ale ty   na které by se dalo koukat,   tak se objevil v plné kráse   tenhle chlapík a začal   točit naprosté akční   parády. Taky tomu pomohlo,   že to netočili američani.   Nic proti americkým filmům   nemám, naopak, bez amíků by   asi možná ani žádné   nebyly:D Ale občas to   dokážou pořádně   přehánět. Takže akce   výborná, příběh dobrej,   francouzská riviéra jakožto   scenérie je taky super -   všechno zalité sluncem.   Soundtrack mě tak neoslovil.   Takže sumasumárum super   film.
marecek.7
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2009
rozhodně super   zábava.rvačky a přestřelky   miluju a tady jsem dostal   přesně to co se mi líbí.   jediný problém o proti   dvojce byl že se tady děj   točil kolem ženyský do   který se Jason na konci   zamozřejmě zamiloval....ale   jinak nářez.
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Film obsahuje hodně velkých   nadsázek; občas váhám,   je-li to chyba nebo úmysl   tvůrců (přeskočení   zábradlí autem); bojové   scény - jasný hongkongský   styl, ale občas divně   sestříhané, že nevědět,   že je Statham dělal sám,   chvílemi bych ho považoval   za doubla; sympatický   pragmatický polda; jako jeden   z mála nejsem okouzlen Shu   (Hsu) Qi, takže ji beru   neutrálně. Kdyby nic   jiného, film se v rámci   žánru vymyká alespoň tím,   že hlavní záporák se   nebojí jít do akce, do   první linie, to je málokdy.
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2009
První Kurýr je fakt nářez.   Katapultoval Jasona Stathama   fakt hodně vysoko, a ten pod   producentskou taktovkou Luca   Bessona předvádí výbornej   fyzickej výkon. Co se týká   děje, tak to samozřejmě   neni nic novýho, ale akční   přestřelky a honičky jsou   fakt mazec.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Prvních 25 min je prostě   bomba. Pak se podle mě stáva   z akčně kriminálního   thrilleru, krásná   romantická komedie s   kriminální zápletkou.   Nemůžu dát 10* za   absurdity, ale jinak dobrý,   ne? Studna jako únikový   východ. Ta raketa by je   rozdrtila.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.1.2011
Pravidla jsou od toho aby se   porušovala.
Bývalí   voják si udělá živnost   kurýra pro mafiáni.Nikdy se   nedívej co vezeš jak to   porušil nastává   problém.Není to špatný   film ale ta hudba to je   běz.Krásné bojové scény   hlavně ta v oleji se povedla.
huron
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2006
Velice slušná podívaná.   Akční film se vším všudy:   dobrý scénář, skvělé   souboje (hlavně ten s   olejem), vynikající kamera,   originální nápady, hlavní   hrdina v podání Jasona   Stathama sympatický.   Jestliže máte rádi žánr,   neprohloupíte.
Saara77
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Odpočinková akce
Skvěle rychlý a zábavný   film. Zápletka filmu   důležitá není, ale o tu   ani nejde. Hlavní   představitel zaslouží jen   chválu, zrovna tak jako   režisér a scénárista.   Film, který se nesnaží   přestírat, co není a tak to   má být ! :o)
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.5.2018
Typický akční film, ve   kterém nejde ani tak moc o   děj a zápletku jako o bitky.   Tady se budete jen dívat na   zápasy v bahně a polonahého   Stathama, který má naprosto   úctyhodnou fyzičku, hlavně   v běhu, ono dohnat vrtulník   snadné není. Na oddech se   hodí, náladu nezkazí a   mozek si při tom taky moc   namáhat nemusíte.
leva2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2008
Besson si konečně může   mnout ruce, protože teprve   Kurýr je tím prvním   pořadným akčním nášupem,   o který se ve všech těch   Taxi, Wasabi a Polibcích   jánevímčeho stále dokola   snaží , ale vždycky něco   někde přebývá či chybí.   Kurýr je našlapaný   vyvážený mix naprosto   tupého příběhu s   orgastickou kung-fu řežbou,   vizuálně nabušenými   automobilovými honičkami,   řízným hiphopem a tou   správně sličnou   "roštěnkou"   navrch. Statham pobral   charismatu přímo plnou   cisternu, rozdává pěstní   klouby na každém rohu a jako   vrchol filmu vám dokonce   předvede bitku se svetrem a   dvěma šlapkami od kola.   Chcete vypnout? Nemáte   lepší volbu...
GeeZeR
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2017
Pěkná žánrovka.   Nekomplikovaná cesta k cíli.   Není těžké se ztotožnit,   když se divák nezabývá   takovými pitomostmi, jako   jsou např. přírodní vědy.   Tělocviku je tam taky   uměřeně a je udělán   zajímavě. Takže   spokojenost.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Francouzkou americký film,   výsledek je asi takový, že   občas vyvěrá odněkud   nadbytečná drsnost,   suverennost i samolibost.   Přesto jde o film, který má   i místa takřka poetická na   vyvážení toho dusna.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.4.2008
Kurýr je prvoplánovitě   (aspoň doufám) udělán   jen k tomu, aby si u něj   divák oddychl, podíval se   na nějaké ty bitky a   vcelku přitažlivou   ženskou.....no a o tom to   celé je...nabité akcí,   neustále se něco děje,   ale nic nás nenutí nějak   víc přemýšlet...na   oddech dobrá podívaná.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Tento film má nejako príliš   svojím obsahom nezaujal.   Myslím si, že úroveň tohto   filmu vyzdvihol tak akurát   len Jason Statham, ktorý tu   podal skvelý herecký výkon.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Zásadový řidič Frank má   dosti zajímavou práci.   Doručí cokoliv kamkoliv   neptá se co je předmětem   přepravy . Jednou porušil   své pravidla a už je v   problémech . První film o   Frankovi je dosti plný akce a   dobrých bojových scén.   Jason Statham je zárukou   dobré akční podívané.
Chrustyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Skvělý bezmozkový akčňák   s povedenými automobilovými   honičkami, bitkami a vůbec   se vším co pořádný   akčňák potřebuje + pěkná   číňanka navíc:)
T2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2018
║Rozpočet   $21miliónov║Tržby USA   $25,296,447║Tržby   Celosvetovo $43,928,932║   Jason Statham v najlepšej   zbesilej jazde z produkcie   Luca Bessona. Tento akčný   nárez má spád, slušné   tempo čo si po celý čas   udržiava svoju nastavenú   latku, štartujúcu od   počiatočnej naháňačky   ulicamy mesta, prekvapene to   nikam zbytočne neskĺza,   hlavne do moc veľkej   fádnosti a to sa stáva pre   dej výhodou, ďalej   prezentované bojové umenia v   súbojoch chrlia   nápaditosťou, kde treba   spomenúť súboj na olejovej   podlahe a tým pádom, keď to   zhrniem sme svedkami veľmi   vydarenej akčnej vychytávky.   /75%/
dobes.pavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.8.2009
Kurýr
Dobrý akční film, kterému   nechybí velké množství   nejrůznějších přestřelek   a rvaček. Právě svižná   akce je tím nejlepším, co   tento film může nabídnout.   Jen jsem si někdy říkal,   že to je už dost přehnané,   aby palba ze samopalu nebo   jiné pokusy o likvidaci   našeho hrdiny nebyly   konečně úspěšné. Práce   kurýra se zdá být celkem   zajímavá a to by člověk   nevěřil, co se může stát,   když Frank jednou poruší   pravidla a podívá se , co to   vlastně přepravuje.   Výborně propletený děj,   kdy Frank neví komu má   vůbec věřit, slibuje   skvělou podívanou.
Charlie35
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Přímočarý, jednoduchý,   akcí nabušený a žánrově   čistý akční film, který   si na nic nehraje, jen prostě   pobavit diváka. V mém   případě se mu to podařilo.
Naomi21
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2009
Čistokrevná nadupaná akce,   která potěší nejen oko.   Jason Statham odhaluje pro   dámy velmi lákavé   vypracovné tělo v   originální bitce u autobusů   s využitím oleje z již   zmínněných dopravních   prostředků. Navíc se jeví   jako sympaťák, s kterým by   každá jistě i velmi ráda   podstoupila nějaké to   nebezpečí, ze kterého ji   Jason snadno (nebo aspoň   relativně snadno) dostane.   Pro pány je tu příjemná   Qui Shu v roli dívky, kterou   je třeba ochránit.   Ústřední dvojice tak   funguje díky představitelům   dobře. Filmu ale přece jen   vévodí již zmíněný   Statham, který ve všech   bitkách vypadá   uvěřitelně. Dojem kazí   snad jen tak trošku naivní   závěr.
Vídžej
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2005
Z produkce Luca Bessona je to   prostě opět jeden   rychlostí, akcí a humorem   nadupaný film. O filmu moc   nepřemýšlejte, nemá to   smysl, protože je to   bohapustá akce, čímž film   nehaním, ale chválím.   Člověk si někdy prostě   potebuje odpočinout a tohle   je celkem odpočinkový film:)
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.12.2007
Je to ptákovina. A dost   velká. Příběh sám o sobě   není nic moc. Naštěstí   Jason Statham má dost velké   charizma, aby vás udržel i u   nudnějších pasáží. Není   to sice klenot kinematohrafie,   ale pro pobavení a   odpočinek je to celkem dobrý   film.
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.3.2017
Tak jsem to buďto nepochopil,   anebo jsem totální magor.   Když už pominu dospělou   ženskou narvanou v tašce,   nemohu se přenést přes   její „vstup“ do auta po   střílečce ve vile.   Svázaná, na židli,   otevřela si asi ušima, a   zavřela, se ani raději   nepíši čím. Pokud to měla   být parodie, nepovedla se.   Pokud ten scénář někdo   myslel vážně, tak ať mi   pošle kupu toho matroše, co   bral, protože ten tedy musí   být kvalitní. Tolik tedy   negativa a nyní pozitiva.   Kromě pár hluchých míst to   tedy skutečně   „odsýpalo“, mělo to   spád a sem tam i legrační   hlášku. Režie soubojů byla   evidentně inspirována Jackie   Chanem, a vůbec to nebylo na   škodu. Já jsem se královsky   bavil a zcela jistě si tento   zážitek zopakuji.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Kurýr
Francouzsko - americká   akční podívaná, v které   můžeme vidět jak známky od   frantíků (policejní   honička mi přišla jak z   filmu Taxi Taxi), tak od   amíků (klasické   béčkovské bitky). Snímek   ničím neurazí, zároveň   ale ničím nepřekvapí. Ke   skouknutí Kurýra dvojky mě   ale přesto přesvědčil.
A bonus? Pro ženy   namakaný hlavní hrdina   bojující často od pasu   nahoru nahý, pro pány sexy   asiatka vážící do   padesáti kilo:-) a pro   ostatní (hybridy) nádherná   jižní Francie...
Akana
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2012
V hlavní roli jsou   jednoznačně Stathamovy ruce,   nohy, nějaká ta bouchačka a   v jednu chvíli taky tričko.   Kurýr je o soubojích tělo   na tělo a v tomhle směru má   špičkovou úroveň. Vše pro   dynamiku, což je bohužel   vidět na příběhu. U filmu   tohoto typu nečekám   scénáristické zázraky, ale   nad některými logickými   vývrtkami nešlo přimhouřit   oko.
Phreaker
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Na úvod musím říci, že   film je natočen tak, aby u   něj člověk nemusel   přemýšlet. Vlastně ani   nesmí. Chápu to a možná i   proto je moje hodnocení   relativně vysoké.

Bohužel jsem se, ale nad   určitými věcmi zamyslel a   to byla obrovská chyba.

Zamyšlení   první: 3 zloději v kuklách   a řidič v kvádru   ujíždějí v černém BMW   policii po městě Nice. Je   sice skvělé, že   "kurýr" má na   rukou černé rukavice (asi   aby vypadal drsněji nebo aby   nezanechal otisky prstů ve   svém vlastním autě), ale co   ksicht? Chce mi snad někdo   namluvit, že v Nice nemají   policejní radary a nebo   prostě jen běžné   pouliční kamery? Blbost.

Zamyšlení   druhé: Pravidla jsou pravidla   a neměla by se porušovat.   Jedno z pravidel je nikdy se   nedívat do   "zavazadla". Dobře   pokud, ale toto pravidlo   porušuji tak to přece   udělám tak, aby to nebylo   poznat. Otevřu tašku a   kouká na mě ženská s gafou   na puse a já jí chci dát   napít. Fajn, ale proč tu   gafu neodlepí, nedá jí   napít a zase jí nepřilepí?   Proč do ní udělá díru,   aby bylo jasně poznat, že se   do toho zavazadla koukal?

Zamyšlení   třetí: Mějme jednu   Číňanku sedící na   kolečkové kancelářské   židli. Pusu přelepenou   gafou, nohy přivázané k   židli a ruce za zády také   přivázané k židli. Tak a   teď ať mi někdo vysvětlí   jak se tato svázaná   Číňanka na židli dokáže   přesunout po baráku do   garáže a následně se   schovat na zadní sedadlo   mercedesu. Uznávám, že   přesun k autu teoreticky   možný je, ale jak si sakra   otevřela dveře toho auta?   Jak je otevřela, když se   nemohla téměř vůbec   hýbat? Jak pak vlezla na   zadní sedadlo vozu? Ale   hlavně jak za sebou ještě   dokázala ty dveře   zabouchnout?

Po   této scéně sem pochopil,   že zapínat u tohoto filmu   mozek, byť jen na naprosto   minimální výkon, je   absolutně nevhodné.

Závěrem snad jen   to, že pokud u filmu nebudete   přemýšlet nad logikou   jednotlivých scén můžete   se i celkem rozumě pobavit.   Pro mě měl film ještě   jednu přidanou hodnotu a tou   je to, že v něm hraje Shu   Qi, což je jedna z mích   oblíbených hereček.
tuwanakha
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2004
Akční detektivka
Hlavní postava je bývalý   elitní voják, který   převáží na objednávku   rozličné zásilky. Film je   nabitý akcí, dobrými   rvačkami a jemným skrytým   humorem. Kdo nečeká   psychologickou rošádu, ale   pouze nenáročné podívání   a slušné akce nebude   zklamán.
wawer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.5.2007
přestože jsem se snažil   jakkoli vypnout mozek a   logické uvažování   (kupříkladu hladké   přistání na kamion jedoucí   po dálnici) nedařilo se a   tak můžu jedině zhodnotit z   praktického hlediska to je   prostě ptákovina.   naštěstí to ovšem   zachraňuje charismatický   Jason a nakonec i efekty jsou   slušné, takže jako   akčňák dobrý
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Na to, že je to vlastně jen   nelogický akční výplach,   je to výplach celkem   poctivý, s trochu   fantasmagorickou, ale   nápaditou a vtipnou akcí, se   sympatickým Stathamem, jehož   výkon, ačkoliv je to   zdánlivě jen hrouda svalů,   se místy téměř blížil ke   gymnastice. A bavila jsem se   celkem dobře.
Petrusis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Zpočátku se to zdá jako   kvalitní snímek, ale od   půlky filmu úroveň   zbytečně klesá.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Zajímavý akční film,   kterému nechybí spousta   přehnaných scén, a hrdina   je nepřemožitelný v   podání Jasona Stathama.   Tenhle první díl je asi   nejpovedenější. Tenhle film   když neuvidíte, vůbec ale   vůbec nic se nestane
hejtman
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2006
Bohužel zklamání, i jako   příznivec tohoto žánru   musím dát pouze   průměr,jelikož zatraceně   dobrá akce a slušný výkon   Jasona u mě zatím nepřebije   těžkou stupiditu scénáře   a příšerné dialogy.Uvidím   příště,prý je to   napodruhé lepší.
Pardal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.1.2007
Taková oddychová akční   blbina s vtipnými chvilkami a   opravdu krásnou slečinkou,   prostě je potřeba vypnout   mozek a pak se můžete dívat   na přemrštěné akční   scény kde jeden   "super" týpek   pobíjí tucty načančanejch   protivníků a navíc řídí   auto tak, že by s ním   dokázal odletět i na Mars,   prostě klasika tohoto   žánru, ale přeci jen ta   lepší...
richi23
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Tak kurýr první díl nic moc   ale druhý díl je vcelku   zjímaví......Ale Jason   statham je moc dobrý herec.
karlosphonic
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.3.2009
Po pár minutách si člověk   myslí,že to bude alespoň   trochu zajímavý   film,ale...objeví se sličná   děva,samozřejmě nezadaná   se spoustou problémů,aby ji   někdo zachránil.S kým pak   se dá asi dohromady a jak to   všechno skončí?Ano,nic   překvapujícího.Typický B   akční film,kterých je   spoustu.
M.A.G.
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.1.2010
No já nevím,ale ať jsem   chtěl,jak jsem chtěl,moc mě   tento akční kousek   nechytil-spíš vůbec.Jako   natočené to špatně   není,to zase ne,ale mně se   to prostě nelíbilo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih4252minih4252Bláznivá komedie 2 (1992) 
Comiche 2, Le n
minih38775minih38775Cellular (2004) 
Cellular n
minih50049minih50049Twilight sága: Zatmění (2010) 
The Twilight Saga: Eclipse n
minih79809minih79809Hunger Games (2012) 
The Hunger Games n
minih19250minih19250Smrtonosná past 3 (1995) 
Die Hard: With a Vengeance n
minih34128minih34128Na pokraji smrti (2002) 
Half Past Dead n
minih20009minih20009Svět budoucnosti (1976) 
Futureworld n
minih51619minih51619Smrt in-line (2002) [TV film] 
Maximum Speed – Renn' um dein Leben! n
minih6005minih6005Demetrius a gladiátoři (1954) 
Demetrius and the Gladiators n
minih114575minih114575Kráska a zvíře (2014) 
La Belle et La Bête n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Kurýr: Restart (2015)

 Kurýr: Restart (2015)
Kurýr: Restart n
The Transporter Refueled
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Francie / Čína
Režie: Camille Delamarre

(pokračování)

Kurýr 3 (2008)

 Kurýr 3 (2008)
Kurýr 3 n
Transporter 3
Žánr: akční / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Olivier Megaton

(pokračování)

Kurýr 2 (2005)

 Kurýr 2 (2005)
Kurýr 2 n
The Transporter 2
Žánr: akční / thriller
Země: Francie / Spojené státy americké
Režie: Louis Leterrier, Corey Yuen

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190386
Osobností: 697531
Fotografií: 763185
Plakátů: 375850
Obsahů a biografií: 178013

Poslední komentáře

Gilmore Girls: A Year in the Lif...

Gilmore Girls: A Year in the Life
Zajímavý pohled na postavy   (a herce) po deseti letech.   Někteří se téměř   nezměnili, jiní jo... K   hrdinkám mám rozpolcený   "vztah". Je více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Deník malého poseroutky: Výlet z...

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze
Narozdíl od předchozích   dílů,tohle byl propadák.   Nesympatičtí herci,   stupidní námět, špatný   scénař, žádný humor,   absolutně nepochopitelné   scény. Prostě bída...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 2 / 10

Cesta za králem trollů (2017)

Cesta za králem trollů
Já mám pro dobrodružné a   fantasy filmy tak trošku   slabost, takže mě tohle   docela zajímalo. No, byť to   není žádné veledílo v   podobě více >

Autor: Karius | Hodnocení: 7 / 10

Knight Rider 2000 (1991) [TV fil...

Knight Rider 2000
Já nemůžu dát pár hvězd   ani z nostalgie, leda by tam   byl pravý, původní KITT v   černém obalu. To bych byl i   štědřejší, ale takhle?   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 1 / 10

Býčí oko (1990)

Býčí oko
Ona je to obsahově vlastně   úplná pitomost, ale je to   taky docela nápadité,   vtipné a má to správný   švih. No a když vám tu   pitomost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10