reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Krvavé žně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
17.2.2014
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2011
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2009
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2007
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.8.2012
Steawi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40656minih4065616 Bloků (2006) 
16 Blocks n
minih22732minih22732Volná noha (1989) 
n
minih142208minih142208Sensoria (2015) 
Sensoria n
minih48526minih48526Temné vzpomínky (2008) 
Flashbacks of a Fool n
minih53664minih53664Život zvířat (2008) 
Live Animals n
minih23581minih23581Zamilovat se (1984) 
Falling In Love n
minih58820minih58820No Man's Land: The Rise of Reeker (2008) 
No Man's Land: The Rise of Reeker n
minih22770minih22770Vrah Rosemary (1981) 
Rosemary's Killer n
minih44557minih44557Hranice smrti (2006) 
Bordertown n
minih126503minih126503Antisocial (2013) 
Antisocial n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
1   - Pitryx
7   - ajaajena
6   - vojtam
6   - marci22
8   - gorous
4   - ASPHALT
8   - Steawi

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

48 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

02:45 - 03:20

33 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

3 minut již uběhlo
182 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.26/0.241