reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krvavá legenda Bang Rajan

Bangrajan

Další název:
Bang Rajan - Legenda vesnických bojovníků; Bang Rajan - The Legend of the VílIage Warriors; Bang Rajan
Země:
Rok:
2000
Délka:
119 minut

Celkové hodnocení filmu Krvavá legenda Bang Rajan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.3% (26 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.5.2016
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.12.2008
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.12.2011
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.12.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.8.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.1.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.12.2012
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.12.2007
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2006
leva2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.1.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.1.2010
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.11.2007
Kotrca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2008
Nob.r
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.1.2008
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.5.2009
2009veverka2009
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.5.2010
vlk1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.2.2010
karol.bitto.7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2016
kmotr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2010
all.LeeRoy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.4.2006
radega
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.3.2011
tomy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.8.2007
vladavis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.5.2008
Gaidzin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.11.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21899minih21899V kómatu (1978) 
Coma n
minih47161minih47161Nebezpečný svědek (2008) 
Duo shuai n
minih49973minih49973Muži v říji (2009) 
Muži v říji n
minih22274minih22274Velká přehrada (1942) 
n
minih48429minih48429Solange: Teror v dívčí škole (1972) 
Cosa avete fatto a Solange? n
minih15381minih15381Panenství a kriminál (1969) 
Panenství a kriminál n
minih57291minih57291Zdrojový kód (2011) 
Source Code n
minih96838minih96838Sezóna zabíjení (2013) 
Killing Season n
minih41432minih41432Skrytá agenda (2001) 
Hidden Agenda n
minih5455minih5455Čekání na Patrika (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.3 %
2   - Pitryx
5   - Hugin
8   - FLA
4   - mat.ilda
7   - Charlie35
8   - Faye
7   - R.RICKIE
7   - satyr
8   - ras84
6   - BlackElvis
9   - Dex
9   - leva2
9   - miratskyl
8   - michaela11
8   - Kotrca
10 - Nob.r
6   - Vinař
3   - 2009veverk
3   - vlk1
7   - karol.bitt

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

10 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

110 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.155/0.128