reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Krutá Aljaška

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.3.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2009
ogina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2008
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2008
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.3.2009
CHiPoun
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.7.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52559minih52559Zásnubní prsten (2005) [TV film] 
The Engagement Ring n
minih45730minih45730Toxický mstitel 2 (1989) 
The Toxic Avenger, Part II n
minih53444minih53444Tajemství zátoky (2008) [TV film] 
Whispers and Lies n
minih7537minih7537Fanfan (1993) 
Fanfan n
minih58106minih58106Transylvania Twist (1989) 
Transylvania Twist n
minih51846minih51846Buddha padl hanbou (2007) 
Buda az sharm foru rikht n
minih62276minih62276Bravo Girls: Bojovat až do konce (2009) 
Bring It On: Fight to the Finish n
minih49471minih49471A Whisper to a Scream (1989) 
A Whisper to a Scream n
minih32392minih32392New Order 3:16 (2001) [Video] 
New Order 3:16 n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
9   - Justik66
8   - satyr
8   - Zdenek13
6   - ogina
8   - Tominko
10 - Gepardice7
5   - CHiPoun

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času: Děti ...

09:15 - 09:35

19 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.564/4.543