reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kronika ohlášené smrti

Cronaca di una morte annunciata

Žánr:
Rok:
1987
Délka:
105 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1991

Celkové hodnocení filmu Kronika ohlášené smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.8.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.6.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2007
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2007
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.4.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65675minih65675Láska na první pohled (2000) [TV film] 
One True Love n
minih51425minih51425Kovboj z Arizony (1950) 
The Arizona Cowboy n
minih30740minih30740Fáma (2000) 
Gossip n
minih7506minih7506Facka (1974) 
La gifle n
minih11424minih11424Líbánky bez ženicha (1996) 
Feeling Minnesota n
minih30529minih30529Loupež po italsku (1969) 
The Italian Job n
minih39390minih39390Zlatá brána (2004) [TV film] 
Zlatá brána n
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih15874minih15874Pistolnice (1994) 
Bad Girls n
minih43706minih43706Půlnoční pomsta (2000) 
Thy Neighbor's Wife n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 %
7   - jarda53
9   - clara.bow
6   - Faye
8   - melakara
8   - olgab
7   - west2
9   - helzapopin

TV Program

ČT1 - Příběhy slavných (2007) [Betac...

15:45 - 16:40

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

76 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

106 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.72/0.696