reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Křik černých vlků

Der Schrei der schwarzen Wölfe

Další název:
The Cry of the Black Wolves
Země:
Rok:
1972
Délka:
85 minut
„Dobrodružný příběh z Aljašky podle Jacka Londona.“

Celkové hodnocení filmu Křik černých vlků

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.9.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.6.2010
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.8.2012
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.10.2009
jochen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.6.2011
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.1.2010
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2013
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2015
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.3.2011
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.2.2010
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2012
Gepardice777
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50343minih50343Johnny Belinda (1948) 
Johnny Belinda n
minih137530minih137530Labyrint (2015) [TV seriál] 
Labyrint n
minih3622minih3622Baron Prášil (1940) 
n
minih51260minih51260Perezovi (1995) 
The Perez Family n
minih8225minih8225Morituri (1965) 
Morituri n
minih20351minih20351Štístko (1966) 
The Fortune Cookie n
minih33894minih33894Takmer ružový príbeh (1990) [TV film] 
Takmer ružový príbeh n
minih48481minih48481Marley a já (2008) 
Marley & Me n
minih43016minih43016Hrdinové (2006) [TV seriál] 
Heroes n
minih21402minih21402Tři muži na zabití (1980) 
Trois hommes a abattre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.2 %
5   - curil
7   - jarda53
6   - clara.bow
6   - Bara.40
9   - volam.sa.p
5   - Charlie35
6   - satyr
7   - Kycky
8   - oulisna
7   - jochen
6   - rosta12
7   - miratskyl
6   - Jarda1744
8   - pehe
6   - ceskytulak
5   - kreator23
7   - Slamáček
10 - Gepardice7
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.792/0.766