reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Křídla vášně

Wings of the Dove

Rok:
1997
Délka:
96 minut
„Jak daleko smí člověk zajít ve jménu lásky? Komorní milostný příběh z počátku dvacátého století.“

Celkové hodnocení filmu Křídla vášně

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.12.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2006
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.5.2013
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.5.2016
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2012
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2011
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2009
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.8.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11850minih11850Malá Věra (1988) 
Maleňkaja Vera n
minih44595minih44595Až já budu královna (1984) [TV inscenace] 
Až já budu královna n
minih8124minih8124Havraní čtvrť (1963) 
Kvarteret korpen n
minih20629minih20629Tarzan (1932) 
Tarzan the Ape Man n
minih43962minih43962Očistná lázeň (1972) 
Očistná lázeň n
minih10892minih10892Krvavý román (1993) 
n
minih2557minih2557Advokát chudých (1941) 
n
minih18569minih18569Sedem jednou ranou (1991) 
n
minih115610minih115610Buddy (2013) 
n
minih12203minih12203Mé jméno je Nikdo (1973) 
Il mio nome é Nessuno / My Name Is Nobody n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
8   - curil
9   - clara.bow
4   - mat.ilda
8   - Kycky
6   - ras84
7   - rockwoman
7   - rosta12
10 - Gremmie
8   - Pulletka
7   - volam
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.478/0.457