reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krávy

Vacas

Rok:
1992
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
23.3.1998

Celkové hodnocení filmu Krávy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
orlro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2011
Ferry76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.4.2009
kmara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.1.2011
Czasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.10.2006
surfmeda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2012
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2008
Cochonvolant
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.12.2011
lorranz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2011
marjanka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2550minih2550Adelheid (1969) 
Adelheid n
minih33392minih33392Prci, prci, prcičky 3: Svatba (2003) 
American Wedding n
minih69882minih69882Králova řeč (2010) 
The King's Speech n
minih56348minih56348Čistka (1981) 
Coup de torchon n
minih51437minih51437Jarní úklid s.r.o. (2008) 
Sunshine Cleaning n
minih32618minih32618Protiúder (2002) 
Collateral Damage n
minih25554minih25554Povodeň (1998) 
Hard Rain n
minih44993minih44993Black Books (2000) [TV seriál] 
Black Books n
minih71970minih71970Sama v čase normálnosti (2011) [TV film] 
n
minih45203minih45203Zapomenute transporty (2007) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
9   - orlro
6   - Ferry76
10 - kmara
9   - Czasko
8   - surfmeda
8   - volam
7   - Cochonvola
8   - lorranz
9   - marjanka

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

16 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

116 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.586/0.563