reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Králíci ve vysoké trávě

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
95 minut, 2651 metrů
Premiéra v ČR:
23.2.1962
„Věřit v Boha nebo ve Vladimíra Iljiče?“

Celkové hodnocení filmu Králíci ve vysoké trávě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.4.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.4.2015
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2006
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.11.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.1.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.1.2015
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.6.2012
fingon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.11.2016
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.10.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
ivospetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.1.2010
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.11.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37749minih37749Vetřelci v Coloradu (2002) [DVD] 
n
minih10025minih10025Katapult (1983) 
n
minih55016minih55016Královské řádění (1975) [TV hra] 
Královské řádění n
minih27538minih27538Blbec k večeři (1998) 
Le diner de cons n
minih40113minih40113Dům voskových figurín (2005) 
House Of Wax n
minih32857minih32857Evropa, Evropa (1990) 
Hitlerjunge Salomon n
minih27135minih27135Wild Wild West (1999) 
Wild Wild West n
minih47296minih47296My se vlka nebojíme (1988) [TV inscenace] 
My se vlka nebojíme n
minih67284minih67284Neznámí hrdinové (2008) [TV cyklus] 
Neznámí hrdinové n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
7   - curil
6   - jarda53
7   - green-tea
4   - hvezdyn
7   - payo1555
6   - melakara
8   - satyr
3   - fred.appl
6   - Scifista
8   - zepo
10 - dederon
4   - fingon
8   - biokys
5   - vo.truhlas
7   - tvo
2   - ivospetr
9   - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

81 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

26 minut již uběhlo
104 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.315/1.288