reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Král hadů [TV film]

The Snake King

Další název:
Snakeman
Žánr:
Rok:
2005
Délka:
96 minut
„Věčný život je střežen jistou smrtí...“

Celkové hodnocení filmu Král hadů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51.1% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
efCZa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2005
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
16.4.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.10.2009
Phreaker
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
19.12.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.10.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2011
artcrime
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2005
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.4.2011
guppy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.12.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih43353minih43353Poslední Mimzy (2007) 
The Last Mimzy n
minih14996minih14996Nepřemožitelná Leontýna (1968) 
Faut Pas Prendre Les Enfants Du Bon Dieu Pour Des canards sauvages n
minih11315minih11315Leon (1994) 
Léon n
minih39978minih39978Had a duha (1988) 
The Serpent and the Rainbow n
minih33970minih33970Děti planety Duna (2002) [TV minisérie] 
The Children of Dune n
minih15345minih15345Pán šelem: Braxovo oko (1995) 
Beastmaster: The Eye of Braxus n
minih17828minih17828Ricochet (1991) 
Ricochet n
minih30765minih30765Deník Bridget Jonesové (2001) 
Bridget Jone's Diary n
minih34137minih34137Ztracený svět (2001) [TV film] 
The Lost World n
minih14158minih14158Nevada Smith (1966) 
Nevada Smith n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51.1 %
8   - efCZa
3   - Angelika28
4   - Charlie35
1   - Phreaker
10 - oulisna
6   - rosta12
10 - artcrime
2   - miroslav22
2   - guppy

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:30 - 05:00

52 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

ČT2 - Příliš drahý sport

03:05 - 03:35

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:20 - 04:00

2 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

7 minut již uběhlo
178 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.16/0.136