reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Král a pták

Le roi et l'oiseau

Další název:
The King and the Mockingbird
Žánr:
Země:
Rok:
1980
Délka:
83 minut
„Animovaná fantazie podle pohádek Hanse Christiana Andersena“

Celkové hodnocení filmu Král a pták

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.10.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.9.2015
Warden
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2010
Neben
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.1.2010
Miloš11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2014
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.4.2008
JANAKA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.11.2007
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2007
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.2.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25030minih25030Krevní pouto (1998) 
Hush n
minih27944minih27944Beowulf (1999) 
Beowulf n
minih18099minih18099Rozum a cit (1995) 
Sense and Sensibility n
minih18730minih18730Sextánka (1936) 
n
minih52765minih52765Ranč zločinců (1952) 
Rancho Notorious n
minih97194minih97194Vloupačka (2012) 
Wasteland n
minih24653minih24653Rusalka (1977) 
Rusalka n
minih12563minih12563Nezvěstní v boji (1984) 
Missing in Action n
minih7707minih7707Forrest Gump (1994) 
Forrest Gump n
minih19016minih19016Slečinky z Rochefortu (1967) 
Les Demoiselles de Rochefort n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78 %
7   - curil
8   - melakara
8   - Warden
9   - miratskyl
7   - Neben
7   - Miloš11
6   - janika333
7   - JANAKA
9   - ladynka
10 - deepend
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.524/0.504