reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Krakatoa

Krakatoa: East of Java

Další název:
Volcano
Rok:
1969
Délka:
131 minut
„Jeden neuvěřitelný den který otřásl Zemí až do jejího nitra!“

Celkové hodnocení filmu Krakatoa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2011
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.1.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.9.2010
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2010
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.11.2007
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2007
Zdanny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2009
demon.cz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.4.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n
minih10802minih10802Kriminál (1989) 
Lock Up n
minih53051minih53051Sirotek (1976) 
Árvácska n
minih4026minih4026Bílá vrána (1938) 
Bílá vrána n
minih50208minih50208Dobrodružství Sherlocka Holmese: Osamělá cyklistka (1984) [TV film] 
The Adventures of Sherlock Holmes : The Solitary Cyclist n
minih67329minih67329Zip (1978) 
n
minih11188minih11188Lásky mezi kapkami deště (1979) 
Lásky mezi kapkami deště n
minih69052minih69052A zlehka zazvoní (1982) [TV inscenace] 
A zlehka zazvoní n
minih86803minih86803Dva popletové (1933) 
Busy Bodies n
minih42531minih42531Na lince je vrah (2006) 
When a Stranger Calls n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - cicis
8   - jarda53
8   - jmenuji.se
8   - Agostino
8   - RM
7   - antoninses
8   - jambroz58
6   - RaR
7   - Zdanny
7   - demon.cz

TV Program

ČT1 - Černé ovce (2012) [TV pořad]

17:40 - 18:00

18 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

43 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

33 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

13 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.594/0.567