Konec sezóny (1995)

Konec sezóny (Fall Time)
55.5 %
 
 

Fall Time

Další název: Koniec sezóny

    Žánr: krimi / drama / komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 88 min.
„Tři mladíci si naplánovali dobrodružné léto. Hodlají předstírat, že přepadli banku, a těší se, jaký to vzbudí rozruch. Situace se jim však vymkne z rukou, když se připletou ke skutečnému zločinu.“
V 50. letech nemá parta tří mladíků do čeho píchnout a tak naplánuje malý vtípek. Vypůjčí si falešné zbraně a rozhodnou se z legrace předvést malé gangsterské divadýlko před bankou. Potíž je v tom, že na stejné místo, ve stejný čas mají zálusk i skuteční lupiči. Řetěz omylů se začne rozmotávat ve chvíli, kdy si parta splete jednoho ze svých se skutečným gangsterem, hlídajícím před bankou. Střet naivních mladíků s ostřílenými kriminálníky má tragické důsledky. Naštvaný Leon, jeden z lupičů, totiž odmítá věřit, že to všechno byla jen náhoda a blbý vtípek. A hodlá svojí pravdu najít, i kdyby měl kvůli tomu přistoupit k nejtěžším formám mučení.

režie:
Paul Warner
 
 
hraje:
Stephen Baldwin (Leon), David Arquette (David), Mickey Rourke (Florence), Jason London (Tim), Sheryl Lee (Patty / Carol), Jonah Blechman (Joe), J. Michael Hunter (Big John), Richard K. Olsen (Duane), John Henry Scott (starší farmář), Paul Skemp (mladší farmář), Suellen Yates (Davidova matka)
 
 
scénář:
Steve Alden, Paul Skemp
 
 
kamera:
Mark J. Gordon
 
 
hudba:
Hummie Mann
 
 
střih:
Steven Nevius
 
 
zvuk:
Walter Spencer
 
 
asistent režie:
Michael Haley
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.