reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 28.9.2016 a svátek má Václav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

… kone na betóne

...kone na betóne

Další název:
...koně na betoně
Žánr:
Rok:
1995
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1995
„Volné pokračování filmu Pásla kone na betone“

Celkové hodnocení filmu … kone na betóne

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.3% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2013
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2011
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2013
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.6.2011
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.1.2010
decepticon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.3.2012
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.7.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.10.2007
pajdalan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.1.2010
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.1.2015
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.11.2007
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.4.2016
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.7.2014
ORANJESTT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.2.2015
LukášDrutarovský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.6.2014
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.11.2007
filipagordon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
11.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25937minih25937Daleko je do nebe (1972) 
Ďaleko je do neba n
minih32972minih32972Adam Šangala (1974) [TV minisérie] 
Adam Šangala n
minih65917minih65917Děti z Timpelbachu (2008) 
Les enfants de Timpelbach n
minih109606minih109606Měsíčňan (2012) 
Der Mondmann n
minih7172minih7172Dvojí svět hotelu Pacifik (1975) 
Zaklęte rewiry n
minih6866minih6866Dravci (1948) 
n
minih43599minih43599Leprechaun: Back 2 tha Hood (2003) [Video] 
n
minih31008minih31008Poslední agent (2001) 
Last Run n
minih20112minih20112Šance pro lásku (1995) 
Circle of Friends n
minih8706minih8706Hranice stínu (1996) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.3 %
6   - Erkul
5   - curil
6   - jarda53
5   - ignac1
7   - Kuvik
6   - Serpentina
7   - Nasudr
6   - melakara
7   - nick4
6   - decepticon
7   - sakro
5   - luan66
6   - rosta12
4   - Rendys
3   - pajdalan
7   - zaluzar
7   - karesm
7   - Dworkin
5   - Pankáč
7   - ORANJESTT

TV Program

ČT1 - O podezíravém králi (1989) [TV...

11:00 - 12:25

76 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Putování za svatou Ludmilou

11:55 - 12:35

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Moderní Popelka (2004)

10:35 - 12:35

101 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Stvoření světa (1957)

10:40 - 12:25

96 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 138046
Osobností: 595385
Fotografií: 513146
Plakátů: 248481
Obsahů a biografií: 127616

Poslední komentáře

Kameňák 3 (2005)

Kameňák 3
Udržuje si styl předchozích   dílů, ale zaměření na   fotbal je pro mě záporem -   naprosto zbytečně natahuje   stopáž. To se mohl víc   točit více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Šaty až na zem (1986) [TV inscen...

Šaty až na zem
Šmarjá to je trapárna, babu   bych prostě vyrazil hadry   nehadry a bylo by. Ještě jak   si potom vymýšlí, že si je   neobleče… Komedie je to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Barbar Conan (1981)

Barbar Conan
Arnold jako Conan je prostě   nejlepší volba. I když pro   tenhle film musel Arnold   trochu změnit postavu (byla   příliš dokonalá na barbara více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 10 / 10

Televizní noviny (1994) [TV pořa...

televizní noviny!

Televizní noviny
televizní noviny jsou tak   pitomí představujete si to?   už to víte proč jsou tak   pitomí? protože říkají   kraviny a někdy se mi zdá   že jsou to kokoti!

Autor: no | Hodnocení: 1 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
Po začátku, který vypadal   velmi nadějně, obrovské   zklamání, i když jsem od   filmu moc nečekal. Nevím kdo   vybral pro roli Momou, ale   více >

Autor: pueblan | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.473/0.447