reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Komediograf [TV film]

Rok:
2003
Délka:
40 minut
„Pilotní díl k seriálu skečů, scének a komických dialogů“

Celkové hodnocení filmu Komediograf

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.6.2016
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.12.2009
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2009
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.9.2009
giggle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44087minih44087Protektor (2009) 
Protektor n
minih13592minih13592Náš dědek Josef (1976) 
Náš dědek Josef n
minih5639minih5639Čistá řeka (1978) 
Čistá řeka n
minih26953minih26953Z lásky (1987) 
n
minih15049minih15049Orlando (1992) 
Orlando n
minih80761minih80761Domácí záležitosti (2010) 
The Family Tree n
minih124667minih124667O pejskovi a kočičce jak psali psaní (1951) 
O pejskovi a kočičce jak psali psaní n
minih39518minih39518Životní jistoty (2001) 
The Safety of Objects n
minih27774minih27774Podzim v New Yorku (1999) 
Autumn in New York n
minih60038minih60038Romance z temnot (1986) 
Romance z temnot n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
9   - curil
9   - Robinson
8   - cerfik
9   - satyr
10 - phorsky1
9   - rosta12
2   - jambroz58
8   - giggle

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.159/1.137