Duben
ohodnotit

Komando postradatelných

Soldiers of Fortune

Žánr:
Rok:
2012
Délka:
94 minut

Obsah filmu Komando postradatelných

 
Parta boháčů, kteří už ve svém životě všeho dosáhli, se rozhodne pro zvláštní adrenalinovou zábavu. Jelikož mají rádi vzrušení, zaplatí obrovské množství peněz za to, že budou dopraveni do nefalšované bojové akce. Očekávají od toho plno legrace a dobrodružství, jenže si neuvědomují, že tentokrát přestřelili.

FTV Prima

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2023
Příběhů o milionářích platící si nějaké   dobrodružství bylo natočeno už poměrně dost.   A nejvíce převládá lovení lidí, jako třeba   ve snímku ´Živý terč´ (1993) či ´Hra o   přežití´ (1994). V tomto snímku si   milionáři zaplatili atmosféru války. Ano, na   vlastní kůži. A tak si oblečou pouštní   maskáče, vezmou zbraň a jsou. No, a jak už to   samozřejmě bývá, tentokrát to má poněkud   jiný průběh. Předvídatelnost? Aby ještě ne,   když se používá stále stejná dějová   šablona. Herecký ansámbl známý, ale na   kvalitě to nepřidalo. O složitý děj se v   žádném případě nejedná. Mírnější humor   a akce se na takový film objevuje, ale poměrně   v malých dávkách. Charaktery milionářů jsou   tak podivné, že nemá smysl se jimi zabývat.   Scénář je tak hloupý, že herci jsou jen   přítomni a na něco si hrají. Takže nic než   nenáročný a hodně odpočinkový film, u   kterého se nemusí nad ničím a nad nikým   přemýšlet. Shlédnou a zapomenout. Asi tak.
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.9.2018
"Postradatelná" blbinka, která by   nestála za zmínku, pokud by v ní nehrálo   několik známých hollywoodských herců (Slater,   Bean, Cromwell, Meaney), i když někteří jsou   původem Britové. Začátek ušel, ale to bylo   pouze deset minut, potom rozplizlý děj, včetně   nezáživného výcviku "milionářů",   což se dnes opakuje v každém druhém akčním   filmu s podobnou tématikou. V závěrečné   dvacetiminutovce vypukne přehršel akcí, které   postrádají vesměs logiku, odhalení střídá   odhalení. Ale všichni ti sledovaní hrdinové   vyváznou. Prostě všechny tyto koprodukce s   Ruskem, Rumunskem, Bulharskem, stojí za prd.   Ještěže Česko má Toma Cruise a Mission:   Impossible.
pigal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.3.2013
Pozor odpad!
Hm.Co dodat?Jeden z najdebilnejsich filmov ake som   kedy videl.Primitivny scenar a rezia su zlatym   klincom, alebo lepsie povedane lajnom na tomto   filmovom hnoji.O "kvalite" filmu hovori   aj to, ze hlavnu hrdinku si tu zahrala reziserova   zena, alebo ina forma pribuzenstva, ktora vo filme   mala brata-lenze vzhladom k vekovemu rozdielu mu   mohla byt skor matkou aj napriek kilogramom   make-upu nanesenom v hrubych vrstvach na jej   ksicht.Herecke obsadenie viac ako slusne.Ale tento   film by nezachranilo ani 10 Oscarovych   hercov.
Film v ziadnom pripade nedoporucujem.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190553
Osobností: 697848
Fotografií: 763975
Plakátů: 376580
Obsahů a biografií: 178280

Poslední komentáře

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10