reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kolik slov stačí lásce

Žánr:
Rok:
1961
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1962

Celkové hodnocení filmu Kolik slov stačí lásce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74% (20 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.5.2006
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2013
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.3.2015
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.10.2009
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
3.5.2015
theremin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.2.2005
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.11.2008
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.2.2012
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2008
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.6.2007
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.7.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.4.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.3.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.6.2015
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.10.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13066minih13066Můj život (1993) 
My Life n
minih74984minih74984Temná relikvie (2010) [TV film] 
Dark Relic n
minih23025minih23025Výdělečné ženy (1937) 
n
minih85441minih85441Sestřenka k nakousnutí (2008) 
Kissing Cousins n
minih2379minih237992 stupňů ve stínu (1975) [TV film] 
92 in the Shade n
minih48692minih48692Zákon touhy (1987) 
La ley del deseo n
minih96145minih96145Bella vita (2010) [TV film] 
Bella vita n
minih6961minih6961Dům II. (1987) 
House II: The Second Story n
minih24542minih24542Dolina (1973) 
n
minih16129minih16129Pohádka svatojánské noci (1981) 
Pohádka svatojánské noci n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74 %
8   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
8   - martin.stu
5   - thejduk
7   - Nasudr
8   - melakara
9   - satyr
5   - stanko
8   - theremin
7   - rosta12
10 - dederon
7   - Henry2222
6   - AlbertPeta
6   - POMAJZ
9   - miroslav22
7   - Area
7   - Pauleto
9   - pehe
7   - tvo

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

18 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

53 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.546/0.52