reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kolekce Toma a Jerryho 11

Tom and Jerrys Classic Collection

Žánr:
Rok:
2003
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Kolekce Toma a Jerryho 11

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.8% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.1.2010
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.2.2011
RaR
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2007
renya007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.2.2009
žižalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.9.2007
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2007
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
janika333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.4.2008
Marcel.K.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.12.2007
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2007
CZMirek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
alpe001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
zlodej
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41710minih41710Jehlice Sluneční paní (1990) [TV inscenace] 
Jehlice Sluneční paní n
minih69944minih69944Tisíc a jedna noc (2006) [TV seriál] 
1001 gece n
minih46651minih46651Chaplin dokonalou dámou (1915) 
A Woman n
minih46052minih46052Pašeráci (1997) 
Deathline n
minih5643minih5643Čistý a střízlivý (1988) 
Clean And Sober n
minih30998minih30998Nikdy není pozdě (2000) 
Late Night Shopping n
minih66438minih66438Bez slitování (1968) 
Sequestro di persona n
minih49240minih49240Přestřelka v Palermu (2008) 
Palermo Shooting n
minih13897minih13897Nejsme žádní andělé (1989) 
We're No Angels n
minih58452minih58452V pásmu 45 (1956) 
V kvadrate 45 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.8 %
8   - ignac1
5   - R.RICKIE
10 - satyr
10 - Kmotr95
6   - jambroz58
9   - gyzmo
8   - RaR
10 - renya007
9   - žižalka
9   - keddy
8   - JJenda
10 - janika333
7   - Marcel.K.
10 - Mika.l.
10 - CZMirek
10 - alpe001
7   - termit
10 - biker_nrs
9   - zlodej

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

14 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

44 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.318/0.293