reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kocour v botách na cestě kolem světa

Nagagutsu o haita neko: Hachijû nichikan sekai isshû

Další název:
Nagagutsu wo Haita Neko 80 Nichikan Sekai Isshuu
Země:
Rok:
1976
Délka:
69 minut

Celkové hodnocení filmu Kocour v botách na cestě kolem světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.1.2013
volam.sa.pistik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2013
misor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.2.2015
Mano855
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2008
biker_nrs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39920minih39920Nezdolné trio (1966) 
Bian Cheng San xia n
minih70684minih70684Klub zlomených srdcí (2000) 
The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy n
minih140368minih140368Chi-Raq (2015) 
Chi-Raq n
minih8502minih8502Horečka sobotní noci (1977) 
Saturday Night Fever n
minih41366minih41366Solární armagedon (2006) [TV film] 
Meltdown n
minih52035minih52035Velký Buck Howard (2008) 
The Great Buck Howard n
minih39387minih39387Všichni do jednoho (2007) [DVD] 
Všichni do jednoho n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih42480minih42480Kořeny mafie (2006) 
10th & Wolf n
minih62632minih62632Osudový mejdan (2008) 
Donkey Punch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
9   - PORTER
6   - volam.sa.p
7   - Kycky
8   - misor
8   - Mano855
5   - biker_nrs

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

42 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

2 minut již uběhlo
128 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

22 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.301/0.275