reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Klub tajných agentů

The Secret Agent Club

Rok:
1996
Délka:
87 minut
„Je těžké být obyčejným klukem, když je váš táta tajný agent.“

Celkové hodnocení filmu Klub tajných agentů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.2.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.8.2010
Zaplman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.8.2015
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.7.2015
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.8.2013
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih38699minih38699Maurice to zařídí (2002) 
Ma femme... sappelle Maurice n
minih7448minih7448Evžen mezi námi (1981) 
n
minih36605minih36605Tváře (1968) 
Faces n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n
minih15429minih15429Papilio (1986) 
n
minih55603minih55603Zajíček (1989) 
Loverboy n
minih66936minih6693621 Jump Street (2012) 
21 Jump Street n
minih39992minih39992Poslední střetnutí (1981) 
Omen III: The Final Conflict n
minih50964minih50964Top Gear (1978) [TV pořad] 
Top Gear n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
4   - catamount
6   - rosta12
4   - Zaplman
10 - Gremmie
10 - Stallone56
5   - tvo

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:45

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

112 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.451/0.431