reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 17.1.2017 a svátek má Drahoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Klíčem je strach

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.7.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2009
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.5.2007
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.5.2008
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2016
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2010
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2008
chipushit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21167minih21167Tom a Viv (1994) 
Tom & Viv n
minih49336minih49336Telefon (1977) 
n
minih39199minih39199Roztržená opona (1966) 
Torn Curtain n
minih108745minih108745Čtyři opuštění muži (2009) 
Four Single Fathers n
minih74984minih74984Temná relikvie (2010) [TV film] 
Dark Relic n
minih50627minih50627Nebezpečný svědek (2001) 
Protection n
minih57491minih57491Benji 3 (2004) 
Benji: Off the Leash! n
minih55847minih55847Vládce kouzel (2009) 
Magic Man n
minih69478minih69478Czech Made Man (2011) 
n
minih127915minih127915Love and Mercy (2014) 
Lovve & Mercy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
7   - curil
9   - Charlie35
6   - MildaX
8   - Milicent
8   - MysteryIll
9   - Johnny1
9   - Tominko
8   - chipushit

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Město mého srdce

12:20 - 12:55

4 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:30

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Siska (1998) [TV seriál]

12:15 - 13:30

9 minut již uběhlo
66 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140483
Osobností: 602430
Fotografií: 520512
Plakátů: 252090
Obsahů a biografií: 129533

Poslední komentáře

Temný válečník (2006)

Temný válečník
Ježíšek 2016:) A hodně   ulítl:( Komentuji jen proto,   aby tu nějaký komentář   vůbec byl: kdo chce akční   film, ať se tomuhle vyhne. Je   to více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 2 / 10

Claire in Motion (2016)

Claire in Motion
Claire je jistá sama sebou,   své práce a své rodiny.   Jakmile ale náhle zmizí   její manžel, objeví se   kolem něho tajemství a   záhady, že více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Ultraviolet (2006)

Ultraviolet
Já ti nevim...umí Milla   Jovovich něco jinýho, než   ukazovat plochý hrudníček,   sekat hlavy, střílet zombie?   Je to pořád na jedno kopyto.   Jedinou slušnou roli měla   asi jenom v Pátém elementu.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Lítám v tom (2009)

Absolutně

Lítám v tom
žádný přínos,téměř   žádná vyloženě vtipná   scéna,předvídatelný děj a   konec,ale i přes to vše   takový "milý a příjemný"   film na koukání.A více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Nuda jako vždy

Specialisté
Bohužel podání seriálu je   ubohé, nudné a výkon herců   nepřesvědčivý. Ale tak to   poslední dobou bývá v   produkci TV Nova. Takže   vlastně ani žádné   zklamání. Další   díl...děkuji nechci.

Autor: Duen | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.418/0.397