reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Když jsem naposledy viděl Paříž

The Last Time I Saw Paris

Další název:
La dernière fois que j'ai vu Paris, Naposledy v Paříži
Rok:
1954
Délka:
116 minut
„Melodrama podle příběhu Francise Scotta Fitzgeralda.“

Celkové hodnocení filmu Když jsem naposledy viděl Paříž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2012
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49995minih49995Honba na muže (1964) 
La chasse à l'homme n
minih52716minih52716Noc s králem (2006) 
One Night with the King n
minih55376minih55376Dobrý večer, pane Wallenbergu (1990) 
God afton, Herr Wallenberg - En Passionshistoria från verkligheten n
minih13017minih13017Mučedníci lásky (1966) 
n
minih51421minih51421Pád nebes (2006) 
Heavens Fall n
minih13446minih13446Nadlidé (1946) 
n
minih56458minih56458Simon Konianski (2009) 
Simon Konianski n
minih22364minih22364Velký zátah (1953) 
The Big Heat n
minih70902minih70902Muž, který prodal Ameriku (2002) [TV film] 
Master Spy: The Robert Hanssen Story n
minih41861minih41861Tajemná vražda (2005) 
Slow Burn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
7   - pataamat
6   - Faye
8   - Kycky
8   - drticik
8   - Zdenek13
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.544/0.518