reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Když jsem naposledy viděl Paříž

The Last Time I Saw Paris

Další název:
La dernière fois que j'ai vu Paris, Naposledy v Paříži
Rok:
1954
Délka:
116 minut
„Melodrama podle příběhu Francise Scotta Fitzgeralda.“

Celkové hodnocení filmu Když jsem naposledy viděl Paříž

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.9.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.11.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2012
drticik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih74465minih74465Doktorem proti své vůli (1985) 
Bad Medicine n
minih98415minih98415Čtyři děti a jeden otec IV (2010) 
Far til fire - på japansk n
minih47258minih47258Sůva z nudlí (2006) [TV film] 
n
minih37113minih37113Kinsey (2004) 
Kinsey n
minih37404minih37404Kdo je kdo (1973) [TV film] 
Kdo je kdo n
minih39811minih39811Sardinky, aneb život jedné rodinky (1986) [TV film] 
n
minih23105minih23105Výstraha (1953) 
n
minih69224minih69224Temná krajina (2009) 
Dark Country n
minih37811minih37811Švédská zápalka (1982) [TV inscenace] 
n
minih39813minih39813Probuzená smrt (2004) 
Wake of Death n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.3 %
7   - curil
7   - pataamat
6   - Faye
8   - Kycky
8   - drticik
8   - Zdenek13

TV Program

ČT1 - Pomeranč

09:50 - 10:45

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

10:00 - 10:30

0 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:45 - 11:00

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

09:15 - 10:10

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129558

Poslední komentáře

Ace Ventura: Zvířecí detektiv (1...

Ace Ventura: Zvířecí detektiv
Proste Jim Carrey. Místy   vtipný, ale většinou   trapný. Kdo viděl jeden jeho   film, jako by viděl všechny.   Pokud si můžu vybrat, tak se   mi líbil v Masce. Tam   exceluje a přitom není   trapný.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Héééč, a já jsem taky   viděl budoucnost,   hééééč. Už podle humbuku   kolem tohoto veledíla jsem   tušil velkou krávovinu, a   dopředu jsem si více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.116/1.087