reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Když jedna bota sedí [TV film]

If the Shoe Fits

Další název:
Le soulier magique; Jestli sedí jedna bota; Střevíčky na míru
Rok:
1990
Délka:
91 minut
„I moderní Popelka si musí umět poradit se střevíčkem.“

Celkové hodnocení filmu Když jedna bota sedí

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.2.2010
Veronika42
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.2.2011
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2009
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.7.2012
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.4.2010
meduska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.11.2009
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2014
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.6.2012
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.7.2007
kasol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2013
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.8.2013
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2014
d.lilien
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
janette
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60586minih60586Nezničitelná láska (2004) 
Enduring Love n
minih3666minih3666Bataan (1943) 
n
minih5548minih5548Černý přízrak (1986) 
The Wraith n
minih10275minih10275Kletba hadího údolí (1987) 
Klatwa Doliny Weźy n
minih42275minih42275Rebelka (2006) 
Stick It n
minih70010minih7001013 (2010) 
13 n
minih75870minih75870Tanec ohnivých draků (2010) 
For Lung n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih34019minih34019Guru (2002) 
The Guru n
minih65067minih65067Giovannin otec (2008) 
Il papà di Giovanna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
2   - curil
6   - Veronika42
5   - pataamat
6   - payo1555
7   - Faustka
6   - meduska
10 - oulisna
6   - kudrna6
8   - dederon
5   - frenky
6   - kasol
3   - d.svatava
10 - butlerka
7   - d.lilien
8   - janette

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

30 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

45 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

110 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

10 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.542/0.518