reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdo je kdo [TV film]

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
66 minut
„Václav Neckář v dvojroli komediálního příběhu populárního zpěváka a automechanika.“

Celkové hodnocení filmu Kdo je kdo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.9% (22 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.7.2013
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.7.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.11.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.11.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.1.2014
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.10.2016
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.8.2016
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2013
payo1555
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2013
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.11.2013
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
11.11.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.3.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.8.2012
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2013
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.11.2010
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.6.2014
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
13.1.2012
lera
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
31.12.2013
blackpoint
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.3.2012
prifuk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44159minih44159Irina Palm (2007) 
Irina Palm n
minih64296minih64296Špatná rodina (2010) 
Paha perhe n
minih121581minih121581Ulice (1996) 
Pudding chômeur n
minih30902minih30902Velký balík peněz (1978) 
La mazzetta n
minih83042minih83042Maturita duchů (2012) 
Promoción fantasma n
minih51168minih51168Vražda v mém domě (2006) [TV film] 
Murder in My House n
minih49244minih49244Polibte nevěstu (2007) 
Kiss the Bride n
minih12370minih12370Mezi námi zloději (1963) 
Mezi námi zloději n
minih78228minih78228Doktor Jekyll a pan Hyde (2008) [TV film] 
Dr. Jekyll and Mr. Hyde n
minih18454minih18454Sannikovova země (1973) 
Zemlja Sannikova n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.9 %
4   - argenson
4   - SvoKar
2   - curil
4   - jarda53
6   - green-tea
1   - Pitryx
7   - hvezdyn
7   - martin.stu
5   - thejduk
4   - payo1555
7   - New
3   - Jean-Paul
5   - davidek
6   - oulisna
5   - Milicent
5   - zepo
4   - MetelskuBl
3   - ceskytulak
4   - lera
4   - blackpoint

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

18:55 - 19:20

15 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

45 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

15 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.514/0.485