reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kdo je Harry Crumb?

Who´s Harry Crumb

Další název:
Tlsťoch Harry zasahuje (SK)
Žánr:
Rok:
1989
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Kdo je Harry Crumb?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2009
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.2.2013
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2012
Jarda30
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih129970minih129970The Gambler (2014) 
The Gambler n
minih19272minih19272Sněhová koule (1995) 
Palla di neve n
minih9472minih9472Jeden z nich je vrah (1970) 
Jeden z nich je vrah n
minih6005minih6005Demetrius a gladiátoři (1954) 
Demetrius and the Gladiators n
minih15888minih15888Pláč pro banditu (1964) 
Llanto por un bandido n
minih121116minih121116S láskou, Rosie (2014) 
Love, Rosie n
minih52630minih52630Únos (1971) 
Kidnapped n
minih97413minih97413Ohrožení na dálnici 91 (1989) [TV film] 
Terror on Highway 91 n
minih65027minih65027Zmizení Alice Creedové (2009) 
Dissapearance of Alice Creed n
minih71658minih71658Bastardi 2 (2011) 
Bastardi II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
7   - curil
6   - catamount
6   - R.RICKIE
9   - oulisna
8   - Stallone56
5   - Jarda30

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:05 - 15:50

31 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

15:30 - 16:20

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Mraky na obzoru (1995) [TV fil...

15:35 - 17:30

1 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128907

Poslední komentáře

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Velký třesk (1944)

Velký třesk
Scénka lezení na natřený   sloup tu už byla.   Pohoštění fiktivním   jídlem také. V ději také   poznáme starší filmík   „Oliver VIII“ s vdovou více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.605/0.578