ohodnotit

Každý pro sebe a bůh proti všem

Jeder für sich und Gott gegen alle

Další název:
The Enigma of Kaspar Hauser; The Mystery of Kaspar Hauser
Země:
Rok:
1974
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
5.2.2008
„Osudy nalezence Kašpara Hausera ve filmovém zpracování Wernera Herzoga.“

Celkové hodnocení filmu Každý pro sebe a bůh proti všem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.9% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.10.2013
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.5.2019
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.12.2017
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2010
Honza_Hlavka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.3.2009
Kypck
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.4.2011
Vojtěch79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40871minih40871Čtyři odstíny hnědé (2004) 
Fyra nyanser av brunt n
minih164683minih164683Velikonoční dobrodružství v Zajíčkově (2000) 
Easter in Bunnyland n
minih149207minih149207Coco (2017) 
Coco n
minih63396minih63396Nowhere Boy (2009) 
Nowhere Boy n
minih76493minih76493Jeskyně zapomenutých snů (2010) 
Cave of Forgotten Dreams n
minih52980minih52980Antikrist (2009) 
Antichrist n
minih11339minih11339Let Sfingy (1984) 
Le vol du Sphinx n
minih48965minih48965Nábřeží mlh (1938) 
Le Quai des brumes n
minih60771minih60771Kirikou (1998) 
Kirikou et la sorcière n
minih7868minih7868Germanin (1943) 
Germanin - Die Geschichte einer kolonialen Tat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.9 % (7)
4   - mat.ilda
6   - Manučao
10 - thornhill
9   - volam
9   - Honza_Hlav
10 - Kypck
10 - Vojtěch79
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167947
Osobností: 664511
Fotografií: 657865
Plakátů: 316172
Obsahů a biografií: 154744

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení