reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Káva a cigarety I.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 81.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2012
legenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.9.2011
Perhonen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.5.2009
julcas5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.3.2015
galil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41448minih41448Hádej kdo? (2005) 
Guess Who n
minih40369minih40369Letní bouře (2004) 
Sommersturm n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih6030minih6030Den pro mou lásku (1976) 
Den pro mou lásku n
minih29225minih29225Austrálie (2008) 
Australia n
minih28528minih28528Sanitka (1984) [TV seriál] 
Sanitka n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih61180minih61180Zprostředkovatel zajetí Ajmala Naqshbandiho (2009) 
Fixer: The Taking of Ajmal Naqshbandi n
minih9106minih9106Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 
Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull n
minih117135minih117135Hvězdy nám nepřály (2014) 
The Fault in Our Stars n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

81.7 %
8   - MARi0
9   - legenda
9   - Perhonen
7   - Zdenek13
9   - julcas5
7   - galil

TV Program

ČT1 - Drátařík a hruška moudrosti (2...

13:05 - 14:00

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Uzda krásnýho života

13:35 - 14:15

7 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:40 - 13:55

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

57 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139657
Osobností: 599779
Fotografií: 517544
Plakátů: 250498
Obsahů a biografií: 128950

Poslední komentáře

Jmenuji se Khan (2010)

Jmenuji se Khan
Tento film je pro mne velké   překvapení z Indie.Příběh   autistického Khana mne svým   hereckým provedením naprosto   překvapil a tak jediný   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Vydat nebo zemřít (1974) [TV fil...

Vydat nebo zemřít
Perla s klíčem a zámkem je   dobrá, ale proč ho Columbo   vlastně nechal vyměnit? Že   by hned věděl všechno? To   by díl měl 15 minut. V tomto více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 6 / 10

Vůně vanilky (2001) [TV film]

Vůně vanilky
Krásný a poetický film,   plný emocí. Kdyby tento   příběh byl celovečerní,   měl by myslím mnohem   větší úspěch, protože   nabízí opravdu kvalitní   scénář i herecké   obsazení.

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Smrt čeká všude (2008)

válčný film

Smrt čeká všude
Z mého pohledu   nepochopitelné jak tento film   mohl být brán jako kvalitní   . v jádru mě tam nic   nenadchlo a poradci u tohoto   filmu snad více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 4 / 10

Buchty a klobásy (2016)

Filmy, které

Buchty a klobásy
prvoplánově staví na   slovníku, který by (snad)   mohl být chloubou nějakého   zamindrákovaného   dospívajícího jedince,   obvykle vyzní více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.899/0.876