reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kateřina a její děti

Žánr:
Rok:
1970
Délka:
80 minut
Premiéra v ČR:
1.9.1975
„Podle motivů románu Jiřího Křenka Hořké deště.“

Celkové hodnocení filmu Kateřina a její děti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.10.2008
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.5.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.12.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2014
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2012
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.7.2009
HANSIE242
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2013
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28282minih28282Příští správná věc (2000) 
The Next Best Thing n
minih50288minih50288Agent Palmer : Případ Ipcress (1965) 
The Ipcress File n
minih36996minih36996Nevěsta byla v černém (1967) 
La mariée était en noir n
minih4959minih4959Casablanca (1942) 
Casablanca n
minih37097minih37097Výplata (2003) 
Paycheck n
minih67436minih67436Pekelník (1959) 
The Devil's Disciple n
minih44152minih4415228 týdnů poté (2007) 
28 Weeks Later n
minih47585minih47585Příkopy (2007) [TV seriál] 
n
minih29660minih29660Hele, vole, kde mám káru? (2000) 
Dude, where's My Car? n
minih24773minih24773Únos (1952) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77 %
9   - argenson
7   - jarda53
7   - hvezdyn
8   - martin.stu
7   - Serpentina
8   - melakara
8   - rosta12
7   - tvo
7   - HANSIE242
9   - troufalka

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

23 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Obrázky z Francie: Alsasko

15:25 - 15:40

3 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:30 - 15:30

58 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602611
Fotografií: 520701
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.236/0.217