reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kapitán Horatio Hornblower

Captain Horatio Hornblower, Adventure

Rok:
1951
Délka:
117 minut

Celkové hodnocení filmu Kapitán Horatio Hornblower

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2009
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2012
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2009
Janinka73
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.1.2010
jborak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2010
Cleary18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.4.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39739minih39739Apači (1973) 
Apachen n
minih98913minih98913Drango (1957) 
Drango n
minih10897minih10897Krycí jméno Donnie Brasco (1997) 
Donnie Brasco n
minih12079minih12079Mary Poppins (1964) 
Mary Poppins n
minih44467minih44467Svatba na bitevním poli (2008) 
Svatba na bitevním poli n
minih27993minih27993Drama žárlivosti (1970) 
Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) n
minih38398minih38398Alex a Emma (2003) 
Alex & Emma n
minih15987minih15987Pobočník Jeho Výsosti (1933) 
n
minih44142minih44142ABBA: 30 let (2004) [Video] 
Super Troupers: 30 Years of ABBA n
minih116668minih116668Tři bratři (2014) [2k digital] 
Tři bratři n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88.6 %
9   - clara.bow
9   - pataamat
8   - Frolíček
9   - Johnny1
7   - Janinka73
10 - jborak
10 - Cleary18

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

16:50 - 17:15

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Kdo chce s vlky žíti

16:35 - 17:05

29 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Spící tygr (1995) [TV film]

15:35 - 17:30

89 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139610
Osobností: 599627
Fotografií: 517480
Plakátů: 250477
Obsahů a biografií: 128934

Poslední komentáře

Rosemary má děťátko (1968)

Rosemary má děťátko
"Rosemary má děťátko" je   kvalitní film režiséra   Romana Polanského. Neřídí   se pravidlem více krve, více   zábavy. Používá pouze   děsivou více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 6 / 10

Warcraft: První střet (2016)

Warcraft: První střet
Úžasné zobrazení a   oživení míst, postav a   světa počítačové hry.   Docela se i povedl příběh a   postavy, až na pár   zdlouhavých scén. Design,   efekty a zvuk ale 1A -klobouk   dolu

Autor: Pecik | Hodnocení: 9 / 10

Captain America: Občanská válka ...

Captain America: Občanská válka
Povedené navázání na   první díl i propojení s   dalšími Avengers. Opět   zajímavý děj i scénář,   pár bezva hlášek a celkově   je na co koukat.

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Experiment: Zombie (2006)

Experiment: Zombie
UPOZORŇUJI, ŽE TENTO TEXT   NENÍ VHODNÝ PRO DĚTI A   MLADISTVÉ! "Experiment   zombie" je odporná na sra*ky   postavená pí*ovská demence   plná více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 1 / 10

Návrat živé smrti II. (1988)

Návrat živé smrti II.
Humoru tři prdele, hudba jako   z cirkusu, masky zombie s   kvalitním zpracováním.   Vítejte v Návratu oživlých   mrtvol 2. Lehce hororová   více >

Autor: 261972 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.289/0.266