reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kapitán Conan

Capitaine Conan

Žánr:
Země:
Rok:
1996
Délka:
127 minut

Celkové hodnocení filmu Kapitán Conan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.9.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.7.2014
killy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2009
foxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.12.2007
kreator23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.12.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
MUNRO2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.8.2014
eso
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
18.2.2010
Zdenek88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.11.2007
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.11.2007
VLV
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.12.2012
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40776minih40776Kauza CIA (2006) 
The Good Shepherd n
minih5732minih5732Da (1988) 
n
minih73696minih73696Conrack (1974) 
Conrack n
minih43354minih43354Neporazitelný II: Poslední zůstává (2006) 
Undisputed II: Last Man Standing n
minih40607minih40607Srdce je zrádná děvka (2004) 
The Heart Is Deceitful Above All Things n
minih10360minih10360Kočár nejsvětější svátosti (1962) [TV film] 
Kočár svátosti oltářní n
minih16514minih16514Poslední četa (1988) 
Angel Hill: l'ultima missione n
minih26526minih26526Tanec na vlnách (1997) 
Out to Sea n
minih36298minih36298Anulka a pan Pětiočko (1983) [TV inscenace] 
Anulka a pan Pětiočko n
minih27316minih27316Nukleární armageddon (1999) 
Fallout n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - pataamat
7   - R.RICKIE
6   - melakara
8   - killy
7   - satyr
6   - MaKy92z
7   - Gredor
8   - foxx
8   - kreator23
6   - vrub
4   - MUNRO2
8   - eso
10 - volam
9   - Zdenek88
7   - scheescha
5   - VLV
6   - kouba001
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139518
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250291
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.331/0.305