reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kanibal! Muzikál

Cannibal: The Musical

Další název:
Alferd Packer: The Musical
Rok:
1996
Délka:
95 minut
„Tvůrce kultovního South Parku tváří v tvář legendárnímu kanibalovi z dob zlaté horečky.“

Celkové hodnocení filmu Kanibal! Muzikál

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.9% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.4.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2010
261972
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2011
BinLADIN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.8.2009
Chrustyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.2.2009
moldovan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.3.2009
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.8.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.5.2008
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
3.3.2010
Cllementine
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.8.2009
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2009
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.11.2009
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2009
dals
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.11.2011
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.3.2009
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.1.2010
Majda88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2009
kvaca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.4.2010
konai
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.12.2010
romdol
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.10.2009
Hanichka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.2.2009
Trasher
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Yellow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44677minih44677O zvířátkách pana Krbce (1977) [TV seriál] 
O zvířátkách pana Krbce n
minih36096minih36096Arachnid (2001) 
Arachnid n
minih21111minih21111Život je krásný (1946) 
It's a Wonderful Life n
minih7564minih7564Fantomas se zlobí (1965) 
Fantômas se déchaîne n
minih24757minih24757Tři muži ve sněhu (1936) 
n
minih27720minih27720Nepřítel před branami (2000) 
Enemy at the Gates n
minih72742minih72742Kočka Linda, poklad rodiny (2011) [TV seriál] 
n
minih50014minih50014Vraždy podle abecedy (2008) 
The Alphabet Killer n
minih14798minih14798Odvážná slečna (1969) 
Odvážná slečna n
minih28232minih28232Dotek zla (1958) 
Touch of Evil n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.9 %
5   - řepešínský
3   - hvezdyn
7   - 261972
4   - BinLADIN
6   - Chrustyn
7   - moldovan
6   - Robinson
7   - Faye
1   - marci22
8   - Cllementin
7   - Petak69
2   - ASPHALT
7   - Antonin_Ve
6   - dals
6   - Dejw86
8   - miratskyl
5   - Majda88
8   - kvaca
9   - konai
6   - romdol

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139519
Osobností: 599362
Fotografií: 517109
Plakátů: 250294
Obsahů a biografií: 128864

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Návrat minulosti (2008) [TV film...

Návrat minulosti
Další americký televizní   propadák, který zahlcuje   vysílání naší televize. A   je to dnes už jedno jaké   stanice. Vždycky žasnu nad   více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Hříšný víkend (2015)

Hříšný víkend
Příběh se mi docela líbil,   je to taková klasika o   seznamování dvou lidí,   kteří jsou dost odlišní.   Ale situace, která mj. není   příliš více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 3.185/3.153