reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kam s její mrtvolou

Enid Is Sleeping

Další název:
Over Her Dead Body; Enid spí
Žánr:
Rok:
1990
Délka:
101 minut
„Jak se zbavit nepohodlné sestry“

Celkové hodnocení filmu Kam s její mrtvolou

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.9.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.5.2009
muschalek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
kitpos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2009
sekkos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih65570minih65570Kocour Raplík (1992) [TV seriál] 
Eek! the Cat n
minih13602minih13602Naše bláznivá rodina (1968) 
n
minih62094minih62094Cherrybomb (2009) 
Cherrybomb n
minih39074minih39074Vánoce naruby (2004) 
Christmas With the Kranks n
minih10416minih10416Kolotoč humoru (1953) 
n
minih13501minih13501Nájemní vrazi (1995) 
Assassins n
minih50941minih50941Kletba Měsíčního údolí (2008) 
The Secret of Moonacre n
minih43642minih43642Kočky (2006) [TV film] 
n
minih46177minih46177Nancy Drew: Záhada v Hollywoodu (2007) 
Nancy Drew: Mystery in Hollywood Hills Magazine n
minih4238minih4238Bláznivá Apokalypsa (1988) 
Whoops Apocalypse n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.3 %
6   - satyr
8   - oulisna
6   - Zdenek13
6   - muschalek
6   - kitpos
6   - sekkos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.47/0.443