reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kam jdeš úplně nahá?

Dove vai tutta nuda?

Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Kam jdeš úplně nahá?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 45.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
vo.truhlastvi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
miras22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2008
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15322minih15322Pán kouzel (1995) 
Lord of Illusions n
minih25980minih25980Aloisův los (1919) 
n
minih3145minih3145Za tohle tě dostanu (1951) 
I'll Get You For This n
minih46096minih46096Prci, prci, prcičky: Spolek Beta (2007) [Video] 
American Pie Presents: Beta House n
minih2693minih2693Akce stadión (1977) 
Akcija Stadion / Akcija 'Stadion' n
minih5828minih5828Dáma a lupič (1988) [TV film] 
The Lady and the Highwayman n
minih25954minih25954Pacho, hybský zbojník (1975) 
Pacho, hybský zbojník n
minih27243minih27243Dožeň, co se dá! (1998) 
Blast from the Past n
minih14494minih14494Nostradamus (1993) 
Nostradamus n
minih50064minih50064A Free Soul (1931) 
A Free Soul n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

45.6 %
4   - Agostino
8   - vo.truhlas
2   - T800
5   - kamil.ice
1   - stixman
4   - Grassel
5   - Alfpaseka
8   - miras22
4   - jura1973

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

24 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

19 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520980
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.233