reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kachní polévka

Duck Soup

Žánr:
Rok:
1933
Délka:
70 minut
Premiéra v ČR:
16.1.2002

Celkové hodnocení filmu Kachní polévka

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2010
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2012
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.3.2008
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.5.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.9.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.4.2011
red_dragonfly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.3.2012
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2011
Paul36
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2009
Bouvard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.3.2006
Pankáč
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.8.2011
Shock
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.1.2015
Shmick
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2006
Anamorph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45186minih45186Ponížení (2002) [TV film] 
We Were the Mulvaneys n
minih54994minih54994Tři slunce (2004) 
Tre solar n
minih21812minih21812Útěk robotů (1984) 
Runaway n
minih30410minih30410Chci žít! (1958) 
I Want to Live! n
minih9131minih9131Inocencia (1983) 
Inocência n
minih50896minih50896Kde bydlí štěstí (1987) [TV inscenace] 
Kde bydlí štěstí n
minih16324minih16324Policie z New Orleansu (1986) 
The Big Easy n
minih8442minih8442Homeboy (1988) 
Homeboy n
minih33984minih33984Temná zákoutí (2000) 
The Yards n
minih84090minih84090Byl jednou jeden Belgičan (2012) 
Il était une fois, une fois n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
9   - Erkul
10 - curil
8   - jarda53
7   - MARi0
7   - Justik66
10 - pataamat
9   - Akana
9   - melakara
7   - Zimmy871
7   - rosta12
6   - red_dragon
8   - gyzmo
7   - Paul36
8   - Bouvard
10 - Pankáč
8   - Shock
10 - Shmick
8   - Anamorph

TV Program

ČT1 - Soudkyně Amy (1999) [TV seriál...

14:00 - 14:45

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Miluju cizince

14:05 - 15:00

25 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:00 - 15:00

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - Castle na zabití (2009) [TV se...

14:20 - 15:15

10 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140624
Osobností: 602762
Fotografií: 520986
Plakátů: 252273
Obsahů a biografií: 129652

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.523/0.498