reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Kabaret U dobré pohody [TV pořad]

Rok:
1973
Délka:
67 minut, (1973 - 1980, 28 dílů)
„Pestrý kaleidoskop písniček, scének, parodií a veselých výstupů.“

Celkové hodnocení filmu Kabaret U dobré pohody

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.2% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
argenson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.10.2014
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.3.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2009
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2014
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.2.2008
ponorka.bary
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
17.4.2011
Roman333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.9.2009
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2008
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2010
ZdenekJirasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2008
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
BlueBull
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.8.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.9.2007
Bogy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
Patrik581102
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.1.2012
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
korousvaclav
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Pal886
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.8.2007
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2012
jarda50
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60715minih60715Baadasssss! (2003) 
How to Get the Man's Foot Outta Your Ass n
minih112046minih112046Bratr a sestra (2012) [TV film] 
Frère & soeur n
minih89569minih89569Nejslabší! Máte padáka! (2002) [TV pořad] 
Nejslabší! Máte padáka! n
minih51171minih51171Taková nenormální rodinka / Mami, já chci slona! (2005) 
Knetter n
minih92097minih92097Therese Desqueyroux (2012) 
Thérèse Desqueyroux n
minih54021minih54021Velký strach (1964) 
La grande frousse n
minih15557minih15557Pavlínka (1974) 
n
minih4525minih4525Boxer (1997) 
The Boxer n
minih63043minih63043Krevní pouta (2006) [TV seriál] 
Blood Ties n
minih51324minih51324Všude dobře, proč být doma (2009) 
Away We Go n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.2 %
6   - argenson
8   - curil
10 - jarda53
8   - clara.bow
7   - REKBRIT
7   - melakara
7   - brnvl2105
3   - ponorka.ba
7   - Roman333
9   - oulisna
7   - me22dec
10 - miroslav22
9   - Area
6   - Pauleto
6   - ZdenekJira
6   - tvo
3   - BlueBull
9   - karesm
5   - Bogy
8   - Patrik5811

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

44 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

4 minut již uběhlo
126 minut zbývá do konce

Prima - Karolína, domácí kuchařka (201...

17:00 - 17:35

24 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.457/0.432