Duben
ohodnotit

Juno

Žánr:
Rok:
2007
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
16.10.2008
„Šestnáctiletá dívka čeká se svým spolužákem dítě. Odevzdá ho adoptivním rodičům nebo si ho ponechá?“

Komentáře k filmu Juno

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 32
green-tea
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.6.2021
Pozoruhodně otevřený   příběh o problémech s   možnými následky   předčasné "sexuální   aktivity" nezletilých.   Vlastně tady se ani o   žádný velký problém   nejedná - rázná a   sympaticky přidrzlá   puberťačka Juno si svoje   nečekané těhotenství   dokáže   "ošéfovat" úplně   sama, zatímco její okolí k   tomu tiše přihlíží a   chápavě přikyvuje. Vybere   děcku náhradní rodinu, s   pruhovanými podkolenkami na   nohách v pohodě porodí a je   hotovo. Osobně mám z   vyznění filmu trochu   rozpačitý dojem, ale před   famózním herectvím E. Page   hluboce smekám. Dává ději   šťávu a určitě stojí za   to ji vidět.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Tak tento film mě dostal.   totálně. Ellen Page byla v   roli nastávající maminky   úplně výborná. Vlastně   celý film je natočený velmi   pohodově - jakože pohodka, o   nic nejde.. ..ale ono to tak   úplně není, což si   uvědomí i Juno s Bleekerem a   dočkáme se i happy endu - i   když ne možná takového,   jak by se z americké produkce   čekalo a možná o to   lepšího. Film je plný   dobré hudby a vtipně   skrytých, nenásilně   sdělovaných   "životních   pravd"...prostě   těhotná pohoda.

...s odstupem času mi   film, příběh a hlavně   zpracování přijde ještě   lepší...
Hortensie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2011
Jak jsem se zde dočetla v   dnes již smazaném   komentáři, který na adresu   hlavní hrdinky směřoval   nějaký   "vytečkovaný"   vulgarismus, jde jen o   feministickou propagandu   prostřednictvím nevyzrálé   puberťačky. Vzhledem k   faktu, že se film líbil i   mužskému publiku, jak je   patrno z celkového   hodnocení, asi o feminismus   nepůjde. A co se týče   útoků na svobodné mladé   dívky, které otěhotní,   nemyslím si, že zrovna   takové věci na FDB patří.   Každá mladá dívka   čekající potomka ještě   nemusí být nutně špatných   mravů a bezcharakterní   člověk. Samozřejmě, cosi   jako duševní vyzrálost, je   pro výchovu vlastního   potomka velmi důležité,   ale...ale jsme na filmovém   webu nikoliv v psychologické   poradně či na sociální   odboru. Útoky na kohokoliv,   včetně mladých svobodných   dívek mající potomka, sem   opravdu nepatří. A teď tedy   k samotnému filmu...

Tak tedy - hlavní   hrdinka rozhodně nepůsobí   dojmem dívky bez morálního   kreditu. Ano, je to děvče   chvílemi nezodpovědné,   ovšem v závažné situaci   projevuje možná až   obdivuhodnou sílu, do svého   jednání zapojuje rozum,   hledá vhodné řešení pro   nenarozené dítě...každá   dívka, která se ocitla ve   stejném věku v podobné   situaci hned nemusí být to,   co je označováno pár   tečkami. A rozhodla-li se   dát dítě k adopci,   umožnila tak bezdětnému   páru přijít ke svému   štěstí, když si sama byla   vědoma, že její vyzrálost   na výchovu dítěte ještě   není tak zcela úplná. Otec   dítěte mi ve filmu rozhodně   nepřišel jako pouhá oběť   puberťačky, spíš bych   jejich vztah klasifikovala   jako lásku dvou napůl   dětí, kteří do důsledků   neuvážili, že romantika   může přerůst ve vážnou   odpovědnost. Podíl   nerozvážnosti byl stejný   pro oba. Ale proč hned   soudit, odsuzovat a nadávat?   Ono je to přece tak   snadné...snímek chválím. Z   pohledu stejné tématiky bych   řekla, že Šestnáctiletá   matka je o malý kousek výš,   film má spíše   psychologický ráz, nicméně   Juno se svou i humornou   složkou a jak jsem se tu   dočetla - se sympatickými   postavami - působí dobře na   zamyšlení i odpočinek.   Pokud však někdo má opravdu   odpor ke snímkům o mladých   dívkách, které   otěhotněly, může si z   anotace zjistit, zda takový   film je opravdu pro něho a   raději ať si pustí jinou   tématiku než dštít síru a   urážky.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Pragmatičnost   šestnáctileté hrdinky v   její situaci mě docela   děsila, hledisko jejích   rodičů (otce a nevlastní   matky) nechápu, já bych se   asi nedokázala setkat s   adoptivními rodiči mého   vnoučete. Vtipné komentáře   hlavní hrdinky se snažily   odlehčit závažnost   problému, Ellen Page   odehrála svou postavu velmi   dobře, celkově příjemný   vztahový film, mladý Reitman   si od otce evidentně vzal ty   lepší znalosti z   filmařského umění,   uvidíme, čeho se od něj   dočkáme příště.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2011
Juno
Zajímavý film o šestnácti   leté dívce Juno, která   otěhotní a rozhodne se dát   své dítě k adopci. Podle   mého názoru je film hodně   zvláštní a tím i   zajímavý, je tam spousty   vtipných hlášek a situací   takže se člověk zasměje a   navíc Ellen Page v roli Juno   je k sežrání. Bleeker je   poněkud natvrdlejší typ,   ale v tomhle věku se to dá   čekat! Musím říct, že   český dabing byl trochu   otřesný, takže je lepší   se na to koukat v originále.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.5.2012
Juno
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara 2008:   Nejlepší režie, Nejlepší   film, Nejlepší herečka v   hlavní roli.
Oscar   2008: Nejlepší původní   scénář.
Juno, jméno   římské bohyně, nebo malá   planetka ve vesmíru, ale   hlavně těhotná   šestnáctiletá holka v   podání vynikající Ellen   Page (přesně, ta z   "X-menů"). A jestli   Vám nestačí tahle dívka,   tak tu máme ještě Sydney   Jennifer Garner, super tajnou   agentku ze seriálu   "Alias". Příběh   je opravdu zajímavý a ani si   nemyslím, že je nějak extra   přitažený za vlasy. Když   bych si zkusil vybavit sebe v   šestnácti, co bych dělal s   těhotnou dívkou, asi bych se   zachoval podobně jako   zakřiknutý chlapec a jen   vyčkával, co se kolem mě   bude dít. Co také jiného,   vždyť budoucí matka a otec   jsou ještě téměř dětmi.   Co ale musím vychválit   nejvíce, tak je výborný   soundtrack. Dlouho jsem   žádný podobný neslyšel.   Kytarová pohodička   provázející celým dějem,   když se zaposloucháte do   slov, některé songy mají i   hloubku, prostě tohle je pro   mě opravdu kvalitní   muzika...
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.12.2011
Nemůžu si pomoct,ale tahle   komedie ač ceněná a   braná,mě nechytla a   popravdě nudila.Pár hlášek   tam je,téma ujde,ale jednou   stačilo.
beneva
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.6.2021
Poprve jsem viděla někdy v   roce 2009... na doporučení   svého dospívajícího syna.   A bylo to dobré, velmi   dobré. Dnes (2021) se mi to   zase líbilo, ale jinak...
Ellen Page ještě s   původním pohlavím, velmi   sympatická. Betálnej taťka,   maceška zrovna tak.
Film, na který se   vždycky ráda podívám.
M.A.G.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.2.2010
To byl tak trapný film, že   to snad ani není pravda. To   byl přímo výsměch pro ty   chudáky lidi, které podobný   osud potkal. Ať pro páry,j   ež nemohou mít vlastní   děti nebo i pro mladé, velmi   mladé matky, které se ocitli   v podobné situaci jako   Juno.
Jediné co se mi   tu líbilo, byl J.K.Simmons v   roli Junina otce.

P.S.: A ten dabing   L.Vondráčkové byl přímo   hrůzostrašný.
Ale   tak je to jenom můj názor.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.5.2012
ten konec filmu je strašný
Na tenhe film jsem narazil   náhodou před cca pár   měsíci, když sem   "sportoval s   ovládačem" (přepínal   jsem tv programy) a protože   se tu před časem stala věc   s mazáním komentáře,   který tenhle film ostře   odsoudil, ze zvědavosti sem   se tedy podíval. Ten film   pojednává o nechtěném   otěhotnění 16 leté   "dorostenky". Jakž   takž se na to dalo   průběžně koukat, ačkoliv   jsem nechápal, že se v ní   neobjevili mateřské pudy,   copak nezatoužila po tom si   to dítě nechat??? A konec   filmu to je hrůza, výsměch   všem maminkám, které s   láskou pečují o své děti   i přes to, že na tom nejsou   se zabezpečením svého   dítěte dobře. Ti dva se na   konci filmu zachovali tak, že   jen tak, jakoby nic odložili   "věc" své dítě a   jede se dál. Hnus. Tu holku   bych přehnul přes koleno a   dal ji pětadvacet na holou.   Co takhle hormonální   antikoncepci (pilulky)? Pokud   vím může se brát už od 15   let. Souhlasím s komentářem   uživatele M.A.G.

V Americe byl prý ten   film nominován na několik   cen? V Americe je všechno   možný a ten jejich Oscar   nemá už poslední dobou   žádnou váhu, dříve snad,   ale nyní již ne.
  Trapný film, trapný   scénář, trapný herecký   výkon hlavní   představitelky. No prostě   trapárna na druhou.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2008
Syn známého Ivana Reitmana   nám po povedené satiře   "Děkujeme, že   kouříte" přínáší   úsměvné komediální drama   o zbouchnuté puberťačce.   Filmu jasně vévodí Ellen   Page, která svůj malý   vzrůst vynahrazuje velkým   herectvím. Juno v jejím   podání není klasická   středoškolačka jakých   potkáváme ve filmech i ve   skutečném životě tisíce a   její vtipné sarkastické   poznámky jsou dokonalé.   Celý film plyne v pomalém   ale příjemném tempu a díky   krátké stopáži film   nenudí. Zbylé herecké   osazenstvo plní svou funkci   vedlejších rolí také   velice dobře a nikdo se   nesnaží lézt Ellen Page do   zelí. Juno je po dlouhé   době opravdu vtipná a navíc   inteligentní komedie.
mat.ilda
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.12.2012
Ellen Page u mě vždy   vyvolávala vzpomínky na   arogantní spratky ze   školních dob, které jsem   nikdy nemusela, stejně jako   kudrnatá jelita předurčená   k šikaně (Michael Cera),   což je opačný extrém a do   třetice všeho špatného moc   nekamarádím ani s Jasonem   Reitmanem, takže, co tu máme   - hlavně minimum laskavého   humoru na úkor nevhodného   cynismu, což je kromě   hlavní dvojky největší   mínus, do plusu bych   zařadila už dosti podružné   záležitosti - několik   sympatických postav do   počtu, moment překvapení,   krátká stopáž - no,   musíte se víc snažit, pane   správče...
rankinfitch
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2009
Bylo to zajímavý, to je   pravda. Bylo to i celkem   humorný, zvláštní,   příjemný...zkrátka bylo to   o životě. Bylo to i   parádně zahrané...ale   přesto necítím potřebu to   někdy vidět zas.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.6.2008
Velmi uspesna komedia,ktora   mna osobne nicim mimoriadnym   nezaujala.Humornych scen bolo   minimum a schuti som sa   prakticky pocas celeho filmu   ani raz nezasmial.Podivinska   hlavna herecka mi bola skor   odporna/znamka dobreho   herectva?/.Jedine plus bolo   vedlajsie obsadenie v podani   J.Garner a J.Batemana.Obidvaja   zahrali na urovni a hlavne   J.Garner dokazala,ze ma   herecky talent,ktory nestoji   len na jej nadhernom vzhlade   :) aj ked som o tom zacinal po   zhliadnuti The Kingdom   pochybovat.Film ma vysoke   ohodnotenie,ale podla mna je   jeho sledovanie stratou   casu-pozrite sa a dajte   vediet,co si o tom myslite-rad   si necham poradit :)
Snura
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2009
Jedno z nejpříjemnějších   překvapení. Komedie, bez   pokleslého humoru mířící   na ty nejnižší pudy, ale   naopak inteligentní,   břitká, sarkastistická a   přitom mile vtipná. A   přesně taková je i titulní   postava Juno, zbouchnutá   šestnáctka Juno, kterou   výborně hraje Ellen Page.   Vlastně všechny postavy,   které ve filmu vystupují   jsou sympatické. Přesto to   není žádná sladká   limonáda, ale prostě tak   nějak realisticky mírně   hořká podívaná.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Příjemný překvapení a   důkaz toho, že ne všechny   komedie o teenagerech musí   být podle určitého   schématu, kde se obměňují   pouze hlavní postavy a   několik málo detailů. Zdá   se totiž, že Jason Reitman   není jenom talentovaný   režisér ale má i čich na   zajímavé a kvalitní   scénáře. Tentokrát spojil   síly se scénáristkou Diablo   Cody a společně stvořili   velmi neotřelou, milou   podívanou o jedné   (ne)obyčejné   šestnáctileté školačce a   jejím velkém problému. I   přes režisérovo fajn   vedení a slibný scénář si   stejně myslím, že hlavním   kladem je zvolená   představitelka ústřední   role – Ellen Page. A   samozřejmě také fakt, že   charakter Juno je neobvyklá,   ale velmi sympatická postava   se specifickým humorem,   přesto velmi skutečně   působící. Týhle holky bych   si na ulici dost možná ani   nevšimnul. Ale velmi   pravděpodobně by mě k tomu   donutila:-). Stačilo prvních   pár minut, abych si tohoto   samorosta oblíbil a držel   jí palce až do konce. A byl   jsem docela zvědav, jak to   celé vlastně skončí –   dá to dítě nebo nedá? I ve   vedlejších rolích se   objevují zajímaví herci   jako Jennifer Garner, Jason   Bateman nebo jako milý hňup   působící Michael Cera. Ale   jak jsem zmiňoval, snímek   táhne jenom jedna postava a k   mé radosti z plátna téměř   nesleze. Pravdou však je, že   film není ani tolik komedie   jako spíš lehké drama s   častými komediálními prvky   a dost možná právě kvůli   tomu se zde nevyskytuje   žádná trapná scéna, i   když některé dialogy jsou   slabší (ne ani tak jejich   stavba, spíše obsah) a i bez   určitých kliček ve   scénáři bych se klidně   obešel. Naopak vychválit   musím ještě hudební   doprovod, který je velmi   příjemný od prvních minut   až do samotného (podle mě   dost povedeného) konce a   myslím, že tahle hudba by   mě zaujala i jako samostatný   OST.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2012
It was so cute... Všechno   bylo kjůt až na pana   budoucího stepotce, jehož   roli jsem moc nepobral a až   na přimíchání   psychodramatu do komedie -   horší jak pančování   chlastu -, ve chvíli, kdy   bříško nerušeně   rostlo.
Nevíc kjůt   ale stejně byly podkolenky   při porodu!
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.1.2019
"Juno jak sama říká,   zajímá jen to co se klukům   houpe v trenkách, tím   názorně ukazuje co je zač.   Zneužije svého zamilovaného   spolužáka a otěhotní.   Zajímavostí je, že v   amerických filmech souloží   chlapci zcela nazí, ale   dívky oblečené. Dítě je   samozřejmě překážkou,   které je potřeba se zbavit.   Ve filmu se vše oplácá   citečky, aby se z nadržené   pubescentky udělala nevinná   chudinka a šup s dítětem   pryč což je zvrácenost. A   další zvrácenosí jsou i   práva otce, kterého se nikdo   na nic neptá a nemá nárok   na nic, není divu,v americe   už jsou chlapci a muži   prakticky jen překážkou bez   lidských práv. Juno   samozřejmě jakmile se   dítěte zbaví jde si opět   vesele zneužívat naivního   zamilovaného   spolužáka." Film   nábádá velmi mladí dívky   k sprosté promiskuitě a   zbavování se následků a je   výsměchem dívkám, které   to nevzdaly a statečně   přijaly to nejkrásnější   co na světě je -   mateřství, ale všeobecně   se vysmívá i mezilidským   vztahům
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.9.2014
Tu holku bych chtěl mít   doma, poslouchali bysme spolu   punk, houpali se v křeslech,   plodili děti.. jenom nevim   jestli by mě chtěla, když   nenosim žlutý trenky s   plandajícím ptákem.   Mimochodem kde vzali toho   Michaela Cera proboha, ten   hraje jak kdyby mu uletěl   autobus?? Jako komedie jo, ale   tu dramatickou rovinu nežeru   (takže půlku filmu).
Sanchez
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.10.2009
Nemohu si pomoct, ale tohle   nebyl můj šálek kávy. Ano,   Juno je film citlivý,   poctivý, založený na kráse   (a bolesti) lidského   života...především se zdá   být tak reálný. Jenomže,   filmová spokojenost z filmu,   jako z celku, je z mého   pohledu dost slabá. A už   vůbec se mi tento film nezdá   být komedií, ba naopak se   drží hodně při zemi, díky   skvělým, ale vážným   hereckým výkonům.
Peykka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Docela povedené komediální   drama o šestnáctileté   těhuli, která shání   adoptivní rodiče. Aspoň ho   někde nepohodí do popelnice   jako se tomu dočítáme v   novinách v dnešní době. ;)   Tohle je sice jen film, ale   líbil se mi. Pohodička na   odpoledne :D
Cllementine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2008
Neuvěřitelně upřímný a   civilní filmík. Možná   trochu moc idealizovaný(teď   si můžu myslet, že bejt   zbouchnutá v šestnácti je   docela sranda:D)...ale komu to   vadí:) Mladičká Ellen Page   je skvělá a stejně tak   její protějšek Michael   Cera. Příběh je doprovázen   příjemnými kytarovkami a   oskar pro první   scénáristický počin   bývalé striptérky(!) je   zcela zasloužený. Dlouho   jsem z kina neodcházela v tak   dobré náladě.
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Není to špatný film.   Všechny postavy tam   perfektně sednou a říkáte   si: jo, Juno sice vypadá na   svůj věk přemoudřelá, ale   v některých scénách   prosákne na povrch její   naivita, přesně odměřená   pro věk 16 let. A některé   věty dovedou k zamyšlení.   Například výrok jejího   otce: "Myslel jsem, že   právě ty budeš vědět, kdy   začít" - jak by to asi   tak mohla vědět? Ve škole   jí to nikdo neřekl a doma   zjevně taky ne...
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Roztomilý lehce komediálně   laděný snímek o lásce ,   manželství , porozumění a   neplánovaném rodičovství   jedné prostořeké teenagerky   jménem Juno. Nedovedu si   představit , že by někdo v   reálu bral své těhotenství   v 16-ti letech s takovým   klidem , nadhledem a humorem.   Ovšem Juno v podání   skvělé Ellen Page řeší   své trable s opravdovou   vervou a ledovým klidem   zkušené ženy a přitom   všem se snaží pochopit   některé úskalí   partnerských vztahů a   hlavně si dát svůj osobní   život do pořádku. Až na   lehce iritující hudbu a   pomalejší rozjezd si   nemůžu na nic ztěžovat a   vřele snímek doporučuji ke   konzumaci. ;-)
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2008
BOMBA!
JE TO BOMBA! JE TO BOMBA! JE   TO BOMBA! Takhle jsem se   nezasmál hodně dlouho, a   navíc jsem si na konci   pěkně poplakal. A taky jsem   si řekl, že je asi na čase   mít děti.. Fakt :)
Ela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2008
Film jasně zacílený na   věkovou skupinu   dospívajících holek,které   se sice nepotýkají s   problémy tak vážnými jako   Juno,ale současně se s ní   mohou ztotožnit. Největším   plusem filmu je to,že se   nepropadl mezi hloupé   teenagerovské komedie ani se   nesnažil zasáhnout syrovým   dramatem-prostě se   vesele,jednoduše a vtipně   snaží společně s Juno   řešit takový malý   kopající problém.Ellen Page   výborná,taktéž hudební   doprovod.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2010
Byl to rozhodně netradiční   a příjemný film. Ellen Page   byla v roli Juno úžasná a   její postava celkově byla   dost vtipná. Film mě hodně   rozesmál a rozhodně   doporočuju všem, kteří   hledají kvalitní komedii,   ale s hlavou a patou.
teta.Essie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Dle mého názoru je to   krásný film,který ukazuje   jaké nervy a jaké pocity či   přístup k situaci má   16letá maminka.Ukazuje nám   jaké myšlenky či chování   má holky co otěhotní v   pubertě.Z jedné části mi   to připadá jako velmi   sladký film-přístup   rodičů je velmi mírný   když si představíme s   kolika holkama by rodiče   zametli zem dneska!!!Dále mi   přišel duševní klid   Juniiné kamarádky vel,mi   překvapující,když se   rozhlédneme kolem a vidíme   jak dívky skáčou 3m do   luftu už jen když si holka   najde kluka.Ve výsledku je to   velmi krásně zpracovaný   film a u mě má za   10...říkejte si co chcete   ale mně se to líbilo.
Pulletka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2010
Film, na který se můžu   koukat pořád dokola :)Ellen   Page je kouzelná a tenhle   ulítlý typ filmů je mému   srdci blízký...
adam75
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Ale toto bylo dobrý! Nic jsem   od toho nečekal a udělal   jsem dobře. Parádně jsem se   pobavil... Mít takovou dceru,   tak jí dám pusu a pak ji   zabiju... nebo naopak?
filaendless
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Musela jsem dokonce pozměnit   hodnocení, protože to nejde   jen tak za osm. Děvět je tak   akorát pro skvělý film.   Vtipný, ne moc. Smutný, ne   moc. Reálný, ne moc a hudba   tomu dodává to pravé   ne-mocné. Jednoduše se   tenhle film stane vaší   ne-mocí, pokud se vám   zalíbí a vy mu to dovolíte.
jruml
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Tak jako, celkem dobrej   americkej film, ale ona mi   nějak neseděla, on byl pako   že si ji vůbec namluvil. No   ale koukat se na to dalo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40856minih40856Hui Buh - Zámecké strašidlo (2006) 
Hui Buh - Das Schlossgespenst n
minih24492minih24492Zítra se bude tančit všude (1952) 
n
minih38559minih38559Buď v klidu (2005) 
Be Cool n
minih145319minih145319Jetelín (2016) [TV seriál] 
Jetelín n
minih28717minih28717Simpsonovi (1989) [TV seriál] 
The Simpsons n
minih23603minih23603Zapomenuté světlo (1996) 
Zapomenuté světlo n
minih17884minih17884Robinson Crusoe (1997) 
Robinson Crusoe n
minih45436minih45436Možná přijde i kouzelník (1983) [TV pořad] 
Možná přijde i kouzelník n
minih39907minih39907Můj kamarád gepard (2005) 
Duma n
minih15369minih15369Pane, vy jste vdova! (1970) 
Pane, vy jste vdova! n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10