Duben
ohodnotit

Julie Lescautová [TV seriál]

Julie Lescaut

Žánr:
Země:
Rok:
1992
Délka:
90 minut, 101 dílů (1992–2014)

Obsah filmu Julie Lescautová

 
V hlavní roli je pětatřicetiletá rozvedená komisařka Julie Lescaut která přes den rozplétá kriminální případy a večer se věnuje výchově dvou svých dětí starší Sáry (Sarah) a té mladší Babou (Elisabeth). Její seriálový manžel Paul Lescaut nesnesl těžké soužití s policistkou a proto se rozvedl.Julie si po nějaké době našla přítele advokáta Pierra Verdona ten je rozvedený a má syna Roména. V práci s Julii pracují : kapitán N´guma, poručík Kaplan, Motta a Zorra specializují se na informatiku.

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Caroline HuppertCaroline Huppert (3 díly) 
Gilles BéhatGilles Béhat (2 díly) 
Josée DayanJosée Dayan (2 díly) 
Alain WermusAlain Wermus (2 díly) 
Élisabeth RappeneauÉlisabeth Rappeneau (2 díly) 
Alain BonnotAlain Bonnot (2 díly) 
hraje:
Véronique GenestVéronique Genest.....Julie Lescautová   (3 díly)  
Jennifer LauretJennifer Lauret.....Sarah Lescautová   (3 díly)  
Josephine SerreJosephine Serre.....Babou Lescautová   (3 díly)  
Alexis DesseauxAlexis Desseaux.....Motta   (3 díly)  
Mouss DioufMouss Diouf.....Justin N'Guma   (3 díly)  
Jérôme AngerJérôme Anger.....Jean-Marie Trémois   (3 díly)  
Renaud MarxRenaud Marx.....David Kaplan   (2 díly)  
Sophie ArturSophie Artur.....Christelle   (2 díly)  
Samia SassiSamia Sassi.....Zora   (2 díly)  
François MarthouretFrançois Marthouret.....Paul Lescaut   (2 díly)  
Pierre CognonPierre Cognon.....Agent Héroux   (2 díly)  
Patrick RoccaPatrick Rocca.....Darzac   (2 díly)  
Jean-Paul RouveJean-Paul Rouve.....Leveil   (2 díly)  
Vincent NemethVincent Nemeth.....Rivet   (2 díly)  
Claude BrécourtClaude Brécourt.....Prokurátor   (2 díly)  
Jean-Paul ComartJean-Paul Comart.....Santi   (2 díly)  
scénář:
Alexis LecayeAlexis Lecaye (3 díly) 
Alain KriefAlain Krief (2 díly) 
Stéphane KaminkaStéphane Kaminka (2 díly) 
Michèle LetellierMichèle Letellier (1 díl) 
námět:
Alexis LecayeAlexis Lecaye (1 díl) 
hudba:
Christian GaubertChristian Gaubert (3 díly) 
Didier VasseurDidier Vasseur (2 díly) 
kamera:
Jean-Claude HugonJean-Claude Hugon (2 díly) 
Jean MonsignyJean Monsigny (1 díl) 
střih:
Thierry RoudenThierry Rouden (2 díly) 
Anne-Marie LhoteAnne-Marie Lhote (2 díly) 
Nicole SaunierNicole Saunier (2 díly) 
Jacqueline HerbethJacqueline Herbeth (2 díly) 
Anne BoisselAnne Boissel (1 díl) 
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Typ:
[TV seriál]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
francouzská
 
 
Distribuční verze:
česky, dabováno
 
 
Zvuk:
stereo
 
 
Přístupno:
od 12 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Julie Lescautová >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Krikri
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.10.2018
Prvních asi 60 dílů celkem ujde a jsou   důstojným konkurentem ke Komisaři Moulinovi.   Pak ale náhle takřka v jednu chvíli odejde hned   několik důležitých dlouhodobých postav (tři   kriminalisté, exmanžel i mladší dcera) a na   komisařství se čím dál víc střídají noví   detektivové bez špetky charismatu. A   největším úpadkem seriálu je přemístění   Lescautové do Paříže, tam nejenže její tým   má obdíl jiné složení, ale celkově to na mě   působí strašně chladně a neosobně. Případy   jsou nudné a ti pařížští kriminalisté jsou   jaksi robotičtí, jen práce a nic víc, bez   toho, že by do děje bylo zakomponováno i něco   z jejich soukromého života. Celé to pak   působí jako kdyby se tvůrci snažili co nejvíc   přiblížit béčkovým americkým kriminálkám.   Za první polovinu seriálu bych dal i 6 *, ale   druhá půle kvalitu silně degraduje, proto mé   celkové hodnocení vychází na 4 * a 40%.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2016
Nekonečný, celkem natahovaný a hlavně   upovídaný seriál, kde chybí více napětí,   nějaká akce a vůbec nějaký Drive. Asi tak byl   seriál zámyšlen, kromě krimi případů se   řeší věci v rodinách, ve škole, vztahy,   lásky atd. Některé díly byli slušné, ale   když to sledujete od začátku, tak je to porád   stejné a kolikrát seriál i nudí.
Federer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2014
Celkem to ušlo, dokud tam byl Enguma, či jak se   to píše. Bez něj to byla nuda. Julie je velmi   sympatická, což seriálu jen pomáhá.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.4.2012
Mám slabost pro tuto zrzku. Je to bezvadná   ženská, snaží se být a je výborná v práci,   doma to taky zvládá a semtam si najde i čas na   milostný život. A hlavně je to   francouzský.
Paní Veronique Genest je výborná   herečka.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Julie Lescaut patří bezpochyby mezi mé   nejoblíbenější detektivní seriály. Jedná se   o povedené dílo po příběhové stránce i z   hlediska zpracování, takže je radost se na něj   podívat i poslechnout kvalitní dabérskou práci   především paní Gajerové.
Z pohledu   příběhového bychom tento detektivní seriál   mohli považovat za pozitivní vzor. V popředí   se nacházejí realistické, ale zajímavé   případy, přesně to, co diváci od detektivky   očekávají, skryto však nazůstává ani   soukromí hlavních postav, především samotné   Julie. Děj na této vedlejší linii je   pozvolnější, protože v něm nespočívá   těžiště seriálu; je tím dán prostor pro   větší realističnost, protože tato stránka   příběhu nemusí přitáhnout diváky.
Celý   seriál je příjemný, pozitivní, především   díky nádherné a inteligentní postavě   komisařky. Děj pomalu odeznívá do ztracena,   když vtom...

Sleduje druhý díl před koncem   poslední série, alespoň další se u nás už   nevysílala, vzpomínám na díl minulý, jenž   jsem shodou náhod minulý týden viděl; matně a   stále reálněji si vybavuji, co mě na něm   zarazilo. Nic. Má oblíbená Julie byla stejná,   jako kdy jindy, splnila má očekávání a   potěšila mě už svým šarmem. Obrazovka však   volá, abych se vrátil ze vzpomínek a nedá mi   zapomenout, proč tak divně o Julie Lescaut   přemýšlím, proč by měla být jiná, než kdy   dřív, v těch všech starších sériích.
Ano,   něco je špatně. Pohledem do kalendáře se   utvrzuji v jistotě, že minulý díl jsem   nevynechal a jsem přesvědčen, že ani   nezapomněl. Ještě jednou hledím do programu,   zda se nejedná o jinou sérii, nebo jiný   seriál, ale nikoliv. Tak kdy se stalo všechno   to, o čem se dovídáme jen z kusých slov   hrdinky? Jak se mohlo zřítit všechno, na čem   celý seriál roky stál a co dávalo jistotu jeho   příznivcům, že v něm pokaždé najdou to, co   hledají? Jak mohla být narušena veškerá   pravidla nejen tohoto seriálu, kde vždy všechno   mělo svůj smysl a vše bývalo v podstatě   dobré, ale i celé příběhové teorie, za   jejíž dobrý příklad jsem seriál v první   části označoval?
Poslední díl jsem neviděl,   ale zajímalo by mě, jak to nakonec dopadlo.   Každopádně v tom třetím od konce nebylo ani   náznaku toho, co se stane za chvíli; veškerý   přirozený běh času i všechen optimismus se   vypařil, jako když sundáme pokličku z hrnce.   Je jisté, že teď byli příznivci seriálu od   vyhledávání dalších dílů odrazeni, ale   nové diváky si tímto krokem jistě nezíkal.   Pokud se jednalo o záměr seriál zničit a   nemuset se k němu již více vracet, lze tento   nápad i způsob jeho realizace s klidným   svědomím považovat za ubohý.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2009
Povedení seriál zde se mi líbí prolínání   jak pracovního
života tak soukromého   života.I zde je skvěle že některé osoby   stárnou z seriálem.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2009
Julie Lescautová je v celku povedený seriál,na   který se rád podívam,kdykoliv když ho dávají   v TV.Julie,N'Guma,Motta a spousta dalších co v   seriálu učinkují,jsou mi síce herecky   neznámi,ale moc dobře hrají.Kriminálni   francouzský seriál s epizodami v kterých se   vždy nájde zločinec respektívně vrah,kterého   na konci,jak to vždy býva,chytí.
wertyuio
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2009
gdsa
fdsfadsafastáře, jakožto Vaše názory, proč   se Vám tento film líbí a nepište zde   příspěvky typu "Tento film je   NEJELPŠÍ!" apod. Komentáře totiž   slouží pro návštěvníky, kteří ještě film   např. neviděli a rádi by si o něm udělali   obrázek, proč na něj jít třeba do kina nebo   si ho koupit. HTML tagy nejsou dovoleny. Pokud   chcete vytvořit odstavec, sta
JanaOss
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2009
veroniq je nádherná žena a v průběhu seriálu   se hodně mění, ale především zvenku- v tom   jak vypadá. Uvnitř je to pořád žena s citem   pro spravedlnost, která svou práci policistky   bere velmi vážně, její lidé jsou pro ni jako   rodina a přes policejní práci a přes všechno   násilí, které potkává zůstává stále   citlivou ženou s citem pro lidské osudy. Líbí   se mi to, včetně toho, jak je do děje   kriminálky zahrnut i její osobní život a   problémy s dcerami, což ji nestaví do role   supermanky, stejně jako je zde ukázán soukromý   život jejich podřízených. Pro mne velmi   oblíbený seriál. Působí věrohodně, jakoby   opravdu ze života a určitě je zajímavější   než uslintané - ach,och, či rádoby detektivky.
veverka-zrzka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Detektivní seriál, kde hlavní hrdinkou je   žena, Julie Lescaut se svými dvěma dcerami   Sárou a Babou. Julie je šéfkou místního   oddělení policejní stanice a stará se o   pořádek ve svém obvodě. Má kolem sebe   spolehlivé lidi jako je N´Guma a Motta. Julie je   rozvedená, ale se svým bývalým manželem se   občas vídá a má s ním dobrý vztah. Holky   čas od času něco vyvedou, ale nebyla by to   Julie, aby jim to neodpustila.
 

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih144631minih144631Sezn@mka (2016) 
Sezn@mka n
minih45430minih45430Garfield šokuje (2007) [Video] 
Garfield Gets Real n
minih5815minih5815Dallas (1978) [TV seriál] 
Dallas n
minih40386minih40386Cliffordovo neobyčejné dobrodružství (2004) 
Cliffords´s really big movie n
minih40186minih40186Mistr zločinu (2004) 
Criminal n
minih43389minih43389Grindhouse: Auto zabiják (2007) 
Death Proof n
minih31886minih31886Skleněný dům (2001) 
The Glass House n
minih38613minih38613Hvězdná pěchota 2 (2004) [TV film] 
Starship Troopers 2: Hero Of The Federation n
minih75259minih75259The Divide (2011) 
The Divide n
minih47606minih47606Stopa vede na západ (1972) 
Меченый атом n


Hodnocení:n12345678910
Julie Lescautová (1992) [TV seriál]Julie Lescautová (1992) [TV seriál]Julie Lescautová (1992) [TV seriál]Julie Lescautová (1992) [TV seriál]
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10