reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Jsem práskač

Je suis un mouchard

Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Jsem práskač

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Dex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2006
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.8.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
Mika.l.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15945minih15945Ples upírů (1967) 
Dance of the Vampires n
minih25216minih25216Predčasné leto (1982) 
n
minih14298minih14298Nikam se neukryješ (1987) 
n
minih24539minih24539Slečna Golem (1972) 
Slečna Golem n
minih26136minih26136Nad propastí (1921) 
n
minih15302minih15302Paluba se zbarvila červeně (1958) 
n
minih18287minih18287Řeka (1933) 
Řeka n
minih50596minih50596Na přehradě (1984) 
Stenata n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih15704minih15704Carevič (1954) 
Der Zarewitsch n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.7 %
7   - Dex
7   - strelec51
7   - tvo
1   - deatdavid
6   - Mika.l.
9   - VASEK168
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599560
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128915

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.49/0.471