reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Johnny Párátko

Johnny Stecchino

Další název:
Johnny Toothpick
Žánr:
Země:
Rok:
1991
Délka:
102 minut

Celkové hodnocení filmu Johnny Párátko

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.12.2012
Robinson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.2.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.8.2007
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.12.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.4.2011
HanzRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.2.2008
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
10.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.3.2008
Bumbacius
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2007
balin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih17703minih17703Rána bez milosti (1993) 
Street Knight n
minih20202minih20202Šílený Max (1979) 
Mad Max n
minih27835minih27835Malý velký muž (1970) 
Little Big Man n
minih21436minih21436Tři zlaté vlasy děda Vševěda (1963) 
Tři zlaté vlasy děda Vševěda n
minih38809minih38809Špatná výchova (2004) 
La mala educación n
minih116826minih116826Vikingové (2013) [TV seriál] 
Vikings n
minih8736minih8736Hrdina proti své vůli (1992) 
Hero n
minih118492minih118492Návrat do atomového gymnázia, část 1 (2013) 
Return to Nuke 'Em High Volume 1 n
minih28681minih28681Základní instinkt 2 (2006) 
Basic Instinct 2 n
minih16288minih16288Policajt v Beverly Hills III (1994) 
Beverly Hills Cop III n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.1 %
2   - mat.ilda
7   - Robinson
6   - catamount
2   - Faye
4   - BlackElvis
8   - miroslav22
7   - HanzRaptor
2   - Vinař
4   - corado
4   - Bumbacius
8   - balin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599610
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.258/0.236